2777
2789
عنوان

دیگ کلافه شدم. شوهر شماهم هنگام عادت ماهانه....!

| مشاهده متن کامل بحث + 25566 بازدید | 254 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتادش شدم خب باانجام این کار ارامش میگیرم دست خودمم نیست که

کتاب صوتی راز کنترل شهوت جلد اول | داداش رضا
https://dadashreza.com/raz-control-shahvat/

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

راز کنترل شهوت 1
https://s8.picofile.com/file/8301504192/راز_کنترل_شهوت_1.pdf.html

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
چی میخورین طبعتون گرررمه؟ 

هیچی عزیزم آدما کلا طبعشون باهم فرق میکنه من مثلا خودم خیلی گرمممم بعضی موقع ها دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم یا بفهمونم 😅🙊 حتی با خوردن یه ذره حلوا سریع جوش میزنم طبعم کلا گرمه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم اینو خوندم کلا تو سایتش هستم عالیه تا۱۵روز خوب بودم ولی بعدش باز۰۰۰۰

اول خودتم باید خودتم اراده داشته باشی 

خانوما من تقریبا 3سال ازدواج کردم یه بچه یکساله دارم با همسرمم رابط ی عاطفیم خوبه ولینیاز جنسیم تقریبا صفر شاید بتونم ماهی یکبار ار ض ا بشم رو همسرمم تاثیر گذاشته رابطمون خیلی کم شده میشه راهنماییم کنین

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍

در قسمت ازدواج خدا گفت زنان پاکیزه برای مردان پاکیزه و زنان پلید برای مردان پلید 

ممکنه یکی سر راهت بیاد که اونم این کاره باشه 

اونوقت با ازدواج به ارامش نمیرسی

از طرفی شنیدم کسانی که خودشون .... دارن نمیتونم اون لذت با همسر بودن و خوب درک کنن 

پیاده روی و ورزش زیاد کن 

تا افکار بد میاد تو سرت از خلوتت بزن بیرون برو پیش خونواده یا برو از خونه بیرون یه پیاده روی تند کن و برگرد 

مقید باش هر وقت این کارو کردی بلافاصله بری حموم و غسل پاکی و غسل توبه بکنی به مرور  همین دردسر حموم رفتن کمکت میکنه کمتر سراغ این کار بری 

واقعا حالم بده بیشتر هم بخاطر هیکلم اعتناد بنفسم پایین اومده سینه هام کوچیک بود چپ ماه شیر اومد یکم بزرگ شد شیرم ک برگشت افتاده و کوچیک خیللی شل شد شکم و پهلوم دارم ولی سینه هام روانمو بهم ریخته

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍