2777
2789

سلام دوستان میتونید تایپیک های گذشته من رو بخونید من خیلی سختی کشیدم ده سال از جووونیم تو دکترا گذشت بهترین روزای عمرم با حسرت بچه و بارداری گذشت.

بعد از سه انتقال منفی تصمیم گرفتم دوباره واسه پانکچر اقدام کنم به پیشنهاد همسرم به دکتر پیشنهاد دادیم یکبار آی یو آی کنیم و باهمون یکبار دراوج ناامیدی من تستم مثبت شد و الان هفت هفته هستم.

خواستم بگم ناامید نشید انشاالله خدا دامن همه رو سبز کنه.

لطفا واسه منم دعا کنید که بارداری راحتی داشته باشم و بسلامتی کوچولومو بغل کنم.

درانتطار....یه صلوات برای سهولت بارداریه همه زنان باردار🙏

مسدونی چرا چون بار اخر امیدی نداشتی و کلا بیخیال بودی چون امیدت به ای وی اف بوده اما سری های قبل همش استرس بشه نشه داشتی همین باعث می‌شده جلوی بارداری گرفته بشه 

انشاءالله نی نی نازت سالم و صالح بغل بگیری

عزیزانی ک این روزها رو گذروندید میشه منم راهنمایی کنید.

الان دردهای پریودی دارم نمیدونم ک آیا طبیعی یا نه خیلی میترسم چون تجربه های خوبی نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسدونی چرا چون بار اخر امیدی نداشتی و کلا بیخیال بودی چون امیدت به ای وی اف بوده اما سری های قبل همش ...

ممنونم عزیزم انشاالله هرکس دوست داره خدا بهش بده .مرسی از دعای خیرت💋🥰

خداروشکر 

هر روز سوره حجرات بخون ، آرامشت رو حفظ کن، از کارهای حرام دوری کن ، بادام زمینی که آلرژی زاست و چیزهای ممنوعه رو سرچ کن و نخور

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
خداروشکر  هر روز سوره حجرات بخون ، آرامشت رو حفظ کن، از کارهای حرام دوری کن ، بادام زمینی که آ ...

ممنونم گلم چشم بله میخونم 💋

عزیزانی ک این روزها رو گذروندید میشه منم راهنمایی کنید. الان دردهای پریودی دارم نمیدونم ک آیا طبیعی ...

اره طبیعیه من رفتم دکتر گفت اوکیه،باز برو ویتامین بده

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️
عزیزانی ک این روزها رو گذروندید میشه منم راهنمایی کنید. الان دردهای پریودی دارم نمیدونم ک آیا طبیعی ...

اگه درد زیاد نیست و لکه بینی هم نداری طبیعیه

هروقت درد داشتی استراحت کن یه نیم ساعت دراز بکش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
منم کسی رو میشناسم که با ای یو آی باردار شد بعد ۱۰ سال  اونم دوقلو😍 تازگیا به دنیا اومدن💞

خدا بهش ببخشه انشاالله انشاالله بچه منم سالم بیاد تو بغلم

اگه درد زیاد نیست و لکه بینی هم نداری طبیعیه هروقت درد داشتی استراحت کن یه نیم ساعت دراز بکش

وقتی دراز میکشم خوب میشم .دکتر بهم شیاف داده استفاده میکنم روزی دوتا.خداروشکر فعلا لکه بینی ندارم

بسلامتی باشه عزیزم خدا برات حفظش کنه 

ممنونم انشاالله.هرآرزویی داری انشاالله برآورده بشه💋🥰

خدا بهش ببخشه انشاالله انشاالله بچه منم سالم بیاد تو بغلم

میاد گلم😍

ان شاءالله صحیح و سالم بغلش میکنی💙💙💙

یکی دیگه از فامیلای شوهرم با ای یو ای بعد۱۳ سال باردارشد الان دخترشون ۲ سالشه