2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها هیچ کس دوست نیست ، هیچ کس ، می‌دونم شما دهه هفتادی ده هشتادیا از ما شصتیا خیلی باهوشترین اما ...

نه قبول ندارم که از ما باهوشترند!

همچنین قبول ندارم که "هیچ کس دوست نیست"!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه قبول ندارم که از ما باهوشترند! همچنین قبول ندارم که "هیچ کس دوست نیست"!

نیست خواهر نیست ، میگن .. سفر میری باهاشون اکثرروزا با همین درد و دل میکنین ، کارای همدیگه رو انجام میدم ، هم کمک میکنید اما یه جایی میبینی اون واسه خاطر خودش با تو بوده نه چیز دیگه ای 

بچه ها هیچ کس دوست نیست ، هیچ کس ، می‌دونم شما دهه هفتادی ده هشتادیا از ما شصتیا خیلی باهوشترین اما ...

خیلی وقتا عضو خانواده هم می‌تونه دشمن آدم باشه🙃

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

فقط بابا و مامان هست که دوستت هستن 

بله ولی پدر و مادر نالایق و بد هم کم نبوده ، در کل آدم تو این دنیا نباید اعتماد و تکیه صد درصدی به کسی داشته باشه...

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚