2777
2789
عنوان

خانوما بیاین...

132 بازدید | 3 پست

تو تاپیک قبلی راجع به اسنپ صحبت میکردن.که امن هست یا نیست.؟؟تو شهر ما یه نفر اسنپی سو قصد داشته‌.خانومایی که اسنپ میگرفتن بهشون میگفته لغو سفر بزنین.تا کمیسیون ندم شرکت اسنپ.بعد دور از جونتون چون شماره طرف میفته دیگه.مزاحمت واسشون ایجاد میکرده.پس با هر کی میرین خود فرد و با چیزی که اسنپ میزنه با ماشین و شماره پلاکش مطابقت بدین.و گفت لغو سفر بزنین.نزنین.

یه بارم مطلب مفید بزارم مردم استفاده کنند.با آرزوی سلامتی.🌹

گزینه امنیت سفر که فعال باشه شماره نمیفته براشون 

جدی ایول نمیدونستم.ولی خوب خدا کنه اتفاق برا کسی نیفته.کسی که قصد بدی داشته باشه.از چیزی نمی ترسه کارشو انجام میده بعد میگه فرار میکنم میرم.اللهم اجعل عواقبنا بالخیر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ایول نمیدونستم.ولی خوب خدا کنه اتفاق برا کسی نیفته.کسی که قصد بدی داشته باشه.از چیزی نمی ترسه کا ...

آره فعال کنی نه شماره ی اون برا شما میفته نه شما برای اون 

ایشالا که فکر و چشم و نگاه بد از همه ی خانومای کشورم دور باشه 😍😍😍😍