2777
2789

نه هفته هستم 

تو هفت هفته ضربان قلب ۱۶۰بوده 

بیشتر گرمم میشه 

موی بدنم تغییری نکرده 

وی توی هر دو چشمم هست 

از خیار و مرغ بدم اومده 

بیشتر آب انار و آب پرتقال و آب نارنج دوست دارم بخورم 

شکمم از زیر ناف داره بزرگ میش 

پوستم چرب بود خیلی بهتر شده اندازه شده 

شبا بی قرار میشم مثل مرغ سر کنده میخوام بزنم همه رو وسایل خونمون بشکونم 

از رابطه بدم میاد و اصلا شوهرم حتی بغلم کنه میخوام زود تر بره اونور چندشم میشه 

دیگه اینا رو یادم 

در ضمن تودار شدم یعنی حتی شوهرم هم نمیدونه حامله ام اصلا دهنم وا نمیش بگم 

آخر کلام هم بگم مثل خواهرتون دعا کنید جنسم جور بشه 💋💋💋💋💋بچه ها من روحیه ام خیلی حساس دلمو نشکونید یه وقت حرف ناراحت کننده بزنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی پسر میخوام  الا و بلا باید پسر بشع🥲

حس کردم دختره من حس ششم قویه

الهی هرچی که هست سالم باشه 

و خدا ی پسر خشگل بهت بده که شیرینی هر دوشو بچشی

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

علایم به ولیعهد‌ میاد‌ تا ملکه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

شاید جنست جور نشه چون دختره احتمالا

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

وا چطور نگفتی بهش

من همینکه بی بی چکم مثبت شد براش تخم مرغ اپز کردم دوتاسالم یه نصفه گذاشتم البته تزئینش کردم بعد بهش گفتم باردارم

بعد صبحونه باهم رفتیم ازمایش دادیم

وقتی رفت جوابش رو بیاره باشیرینی خامه ای و عروسک برگش😁