2777
2789
عنوان

کنجکاوی جنسی بچه ۱۱ ساله

1845 بازدید | 74 پست

خواهر ۱۱ سالم از دوستاش راجب س ک س شنیده و از من میخواد براش توضیح بدم معنیشو ٬ خیلی کنجکاو شده و میگه اگه بهم نگی یعنی چی از گوگل میبینم 

از طرفی هم نمیخوام بره تو گوگل سرچ کنه و تو این سن همه چی رو بفهمه

نمیدونم چی بهش بگم 

لطفا راهنماییم کنید  

چه دوره ای شده ها بچه ها چرا باید جلوی همدیگه این حرفارو بزنن آخه ☹️ سعی کن یه چیز چرند براش بگی یا بپیچونش 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینجور مواقع نباید اصلا طفره رفت و باید تا حدودیشو توضیح داد 

از مشاور بپرس

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

اول  بپرس ببین چیا شنیده

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بهش سر بسته بگو 

و ی جوریم تعریف کن ن ترسناک باشه و ی جوریم باشه ک مراقب خودش باشه با پسر مسر دوست نشه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

خب بدبخت خواهر ۱۱ سالت فهمیده چیه که تهدیدت میکنه بره تو گوگل ببینه

واقعا نمیفهمم انقدر ریلکسی بزن تو دهنش تو این مسائل انقدر عادی برخورد نکن سنش زیادی کمه واسه فهمیدن این چیزا

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

اون دیگه بچه نیست 

نوجوونه باید بدونه 

زنگ بزنین مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ من یکبار ازشون درباره یک موضوع کمک گرفتم خوب بود 

ببین میتونن کمکی کنن یا نه

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔