2777
2789
عنوان

رژ مایع یا جامد؟

253 بازدید | 15 پست

رژ جامد یا مایع کدومش خوبه 

من لبم بعد رژ مایع خشک میشه اصلا نمیدونم چه مارکی بزنم  مارک آریزون چجوریه 

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟

ماندگاری مایع بهتره 

ولی خب سعی کن اصلشو بگیری ک خشک نشه 

من که کلا رژ نمیزنم وگرنه میگفتم چه مارکی خوبه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماندگاری مایع بهتره  ولی خب سعی کن اصلشو بگیری ک خشک نشه  من که کلا رژ نمیزنم وگرنه میگف ...

پس چیکار میکنی اگر کلا رژ نمیزنی😶

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
پس چیکار میکنی اگر کلا رژ نمیزنی😶

هیچی

کلا آرایش نمیکنم😂

بعضی وقتا ریمل و تینت‌ و بالم لب، نهایت آرایشم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

هیچی کلا آرایش نمیکنم😂 بعضی وقتا ریمل و تینت‌ و بالم لب، نهایت آرایشم

بالم لب رنگاشم صورتی یاقرمزه که دوس ندارم 😢

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟
😂وای چ خوب من اگر رژ نزنم لبم‌سفید و بی روحه

خب باشه چی میشه مگه؟😁

من لبم رنگ داره البته ولی اگه نداشت هم مهم نبود برام

بالم لب رنگاشم صورتی یاقرمزه که دوس ندارم 😢

من خیلی کم میزنم پخش میکنم

😂وای چ خوب من اگر رژ نزنم لبم‌سفید و بی روحه

من اوایل خیلی حساس بودم روی آرایش😂

الان کل آرایشم تینت و ریمل و ضد افتاب و صابون ابروه😑

بابام بعضی وقتا میخنده میگه نه به اون قبلی نه به این جدیدی

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

مارکشم بگوبی زحمت  

Inlay مارک خوبیه

من خودم پالت "دوسه" دارم شماره ۲ 

رنگاش عالیه 

انقد طول میکشه تا تموم شه خسته میشی میندازیش دور😂

اینم رنگاش 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..