2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خونمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 73 پست
الهی ،کاش رابطه شمام خیلی زود زود عالی بشه 

خوب بود.نه مثل شما ولی بد نبود.

دو سه ساله مادرشوهرم شروع کرده با نیش و کنایه حرف زدن و بی اعتنایی.

منم خودمو کم کم‌کشیدم کنار.حتی شوهرمم فهمیده که بی محبتن

😂😂😂😂همونه دیگه شانس ماست

برا توام ؟‌

ای خداا اصل کاریه باید خوب میشد ک نشد 😆😆😆😆🥴🥴🥴

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا توام ؟‌ ای خداا اصل کاریه باید خوب میشد ک نشد 😆😆😆😆🥴🥴🥴

🤣🤣🤣🤣🤣

مال من پدرشوهرم فقط خوبه

بقیشون عنن

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
🤣🤣🤣🤣🤣 مال من پدرشوهرم فقط خوبه بقیشون عنن

مخصوصا جاریت 🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
مخصوصا جاریت 🤣

😂😂😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
وای وای نگو. از شنبه باید برم سرکار پیش بچم نیستم. ۹ ماهشه. البته مامانم داره میاد که نگهش داره ولی ...

محتاج پولش هستی یا میخوای استخدام ات دچار مشکل نشه؟

تو تاپیک ات گفته بودی معلم خصوصی هستی اگر فقط معلم هستی که مشکلی نیست دو ساعت میری برمیگردی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
محتاج که نیستم ولی خب پولش روند زندگی رو راحت می‌کنه برام. آره معلمم. از ۷ تا ۱۱/۳۰

بازم نسبت به اونایی که بچه اشون رو پیش مادربزرگ ها نمی‌ذارن اوضاع ات بهتره؛

ساعت کاری ات خیلی زیاد نیست.

سعی کن صبح زیاد سر و صدا نکنید که بچه صبح زود بیدار نشه و کمتر نبودن ات رو احساس کنه؛

وقتی برگشتی هم درسته خسته هستی اما برای بچه با نشاط وقت بذار

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷