2777
2789

دکتر عباسی مطبش رو ب روی بیمارستان مفیده 

دکتر فوق العادایه ولی باید وقت بگیری خیلی سرش شلوغه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر هفت سالم داغون شده از بس سرفه کرده هر دکتری میبرم تشخیص نمیدن بچم مدرسه نرفته چند روزه کارم شده گریه فوق تخصص آسم و آلرژی بردم فوق تخصص ریه بردم داخلی بردم عمومی بردم بچم خوب نمیشه

دختر هفت سالم داغون شده از بس سرفه کرده هر دکتری میبرم تشخیص نمیدن بچم مدرسه نرفته چند روزه کارم شده ...

اسم و الرژی بهش اسپری داد؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین میوه های زمستونی براش خیلی خوب نیست

مرکبات کلا خوب نیست مخصوصا نارنگی

حتی لیمو شیرینم براش زیاد خوب نیست. کیوی خوب نیست.

فقط سیب و موز و خیار براش خوبه..

اگه بهش اسپری داده هر وقت سرف شروع شد براش بزن و بگو دهنشو ببند با دماغ نفس بکشه چند ثانیه..

دویدن زیادد. خنده زیاد سرفه رو تشدید میکنه..

اب ولرم بخوره.

اسپند و دود سیگار و حتی بخاری براش خوب نیست

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم تمام این راهها رو رفتم  و رعایت کردم بچه خوب نمیشه اصلا

عزیزم میدونم مدتی از این تایپیک گذشته ولی خواستم اگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم ،بنظرم پیش دکتر نبوی متخصص اسم والرژی ببریدش وازش در همون مطب تست حساسیت میگیرن که دقیقا مشخص میشه به چه چیزی حساسیت دارن ،یکی از اشنایامون دقیقا مشکل شما رو دو سال داشتن تا اینکه این دکتر رو بهشون معرفی کردیم ومشخص شد پسرشون به جو حساسیت شدید داشته وخدارو شکر خوب شدن ،من چون خودم مادرم حالتون رو درک میکنم ولی اولی دکتر بنظرم دکتر نبوی بعدش دکتر مختاری ،که البته دکتر مختاری فکر کنم برای بزرگترها باشه ولی عالین تلویزیون هم برنامه داشتن

البته میگم چون نبوی برای کودکان هستش میگم اول نبوی وتست حساسیت میگیره والا که مختاری متخصص ریه هستش  وعالین ،مادرم پیش ایشون مشکلش که شدید بود حل شد

انشالله مشکل شما هم حل بشه عزیزم