سلام دیشب دیدم دوستم با آیدیش بهم پیام داده ۲۰۰ تومن داری بزنی برای کسی کارتم در دسترسم نیست فردا بهت برمیگردونم و منم چون با دوستم قبلا هم هزار بار به هم پول زدیم و حتی شده خودش شماره کارت غریبه داده بزنم این سری هم من اعتماد کامل داشتم و پول رو زدم و حتی یه درصد هم احتمال ندادم هک شده باشه . الان به نظر شما این پول تو پاچه کدوممون باید بره من یا دوستم؟ نظر من اینه که اونه که هک شده و متضرر این هک شدن خودش باید باشه و پول منو بده ایدی مال اونه آخه من چکاره ام؟!نظر شما چیه دوستان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی نیست ولی چرا من باید بدم اون پر مدعا اومده میگه تو اشتباه کردی مگه من کف دستمو بو کرده بودم ک خانم هک شده چرا تو پاچه من بره وقتی اون هک شده خودش مسول باشه
اصلا مساله پوله نیست میخام بدونم حق با کیه چون اون طلبکاره من میگم وقتی یک نفر هک میشه ضررش برا خودش ...
دقیقا مسئله شما پوله وگرنه بخاطر همچین چیز ساده ای انقد درگیر نمیشدی شما گول خوردی باید قبل واریز یه زنگ میزدی اون از خدا بی خبر از کجا بدونه یکی داره جاش پیام میده امیدوارم خدا انقد بهت بده که ذهنت درگیر این مسایل نشه
دقیقا مسئله شما پوله وگرنه بخاطر همچین چیز ساده ای انقد درگیر نمیشدی شما گول خوردی باید قبل واریز یه ...
نه عزیز بحث پول نیست بحث اینه که حق با کیه چون اون با من بی ادبانه رفتار کرد و گفت ب من چه خودت مقصری و اگه ازم درخواست میکرد ک حالا من هک شدم ببخشید که توام ضرر کردی من میگذشتم ولی خیلی طلبکاره و میگ اشتباه خودته و ب من ربطی نداره و منم از لطفمه اگه برم به دونه دونه لیست مخاطبم پیام بدم پول نریزن واسه کسی وگرنه وظیفم نیس