2777
2789

سلام دیشب دیدم دوستم با آیدیش بهم پیام داده ۲۰۰ تومن داری بزنی برای کسی کارتم در دسترسم نیست فردا بهت برمیگردونم و منم چون با دوستم قبلا هم هزار بار به هم پول زدیم و حتی شده خودش شماره کارت غریبه داده بزنم این سری هم من اعتماد کامل داشتم و پول رو زدم و حتی یه درصد هم احتمال ندادم هک شده باشه . الان به نظر شما این پول تو پاچه کدوممون باید بره من یا دوستم؟ نظر من اینه که اونه که هک شده و متضرر این هک شدن خودش باید باشه و پول منو بده ایدی مال اونه آخه من چکاره ام؟!نظر شما چیه دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیالش شو ۲۰۰ تومن چیزی نیس

چیزی نیست ولی چرا من باید بدم اون پر مدعا اومده میگه تو اشتباه کردی مگه من کف دستمو بو کرده بودم ک خانم هک شده چرا تو پاچه من بره وقتی اون هک شده خودش مسول باشه

چیزی نیست ولی چرا من باید بدم اون پر مدعا اومده میگه تو اشتباه کردی مگه من کف دستمو بو کرده بودم ک خ ...

نخیر شما ساده بودی نباید گول میخوردی به اون چه بعدشم بخاطر ۲۰۰ تومن اینجوری نکن 

به منم از دوستم پیام اومد بهش زنگ زدم و گفت نه من پول نخواستم وقتی یه اتفاقی یبار داخل اینستا یا خب ...

اخه ما همیشه برای هم پول میریزیم قرضی این بارم واقعا مشکوک نبود فکردم خودشه دیگه حالا بد کردم خواستم خوبی کنم جواب خوبیو با بدی دیدم و رفت تو پاچم

اخه ما همیشه برای هم پول میریزیم قرضی این بارم واقعا مشکوک نبود فکردم خودشه دیگه حالا بد کردم خواستم ...

تقصیر ایشون که نبوده کلاههبردار زیاد شده 

مبلغم ک زیاد نیس فراموشش کنید دوستیت دیگه فکر کنید یه شام مهمونش کردید . و بیشتر حواستون جمع کنید 

نخیر شما ساده بودی نباید گول میخوردی به اون چه بعدشم بخاطر ۲۰۰ تومن اینجوری نکن 

اصلا مساله پوله نیست میخام بدونم حق با کیه چون اون طلبکاره من میگم وقتی یک نفر هک میشه ضررش برا خودشه ک بدشانسی اورده هک شده به بقیه چه

اصلا مساله پوله نیست میخام بدونم حق با کیه چون اون طلبکاره من میگم وقتی یک نفر هک میشه ضررش برا خودش ...

طبق قانون بله صاحب پیج مقصر اما خب من میگم ۲۰۰ تومن ارزش نداره بخاطرش بحث کنید باهم

اصلا مساله پوله نیست میخام بدونم حق با کیه چون اون طلبکاره من میگم وقتی یک نفر هک میشه ضررش برا خودش ...

دقیقا مسئله شما پوله وگرنه بخاطر همچین چیز ساده ای انقد درگیر نمیشدی شما گول خوردی باید قبل واریز یه زنگ میزدی اون از خدا بی خبر از کجا بدونه یکی داره جاش پیام میده امیدوارم خدا انقد بهت بده که ذهنت درگیر این مسایل نشه

دقیقا مسئله شما پوله وگرنه بخاطر همچین چیز ساده ای انقد درگیر نمیشدی شما گول خوردی باید قبل واریز یه ...

نه عزیز بحث پول نیست بحث اینه که حق با کیه چون  اون با من بی ادبانه رفتار کرد  و گفت ب من چه خودت مقصری و اگه ازم درخواست میکرد ک حالا من هک شدم ببخشید که توام ضرر کردی من میگذشتم ولی خیلی طلبکاره و میگ اشتباه خودته و ب من ربطی نداره و منم از لطفمه اگه برم به دونه دونه لیست مخاطبم پیام بدم پول نریزن واسه کسی وگرنه وظیفم نیس