2777
2789

بین برنامه نویسی و گرافیک درآمد برنامه نویسی بیشتره ایلستریتور اینا هم یاد گرفتن برنامه هاش نسبت به برنامه نویسی چالش خاصی نداره اما باید قواعد دیزاین بلد باشی تا به درد بخوره وگرنه کار با برنامه کافی نیست. 

بین برنامه نویسی و گرافیک درآمد برنامه نویسی بیشتره ایلستریتور اینا هم یاد گرفتن برنامه هاش نسبت به ...

برنامه نویسی چند ماه طول میکشه ک به ی درامد کم و حداقلی برسیم؟

با چه زبانی استارت بزنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه نویسی چند ماه طول میکشه ک به ی درامد کم و حداقلی برسیم؟ با چه زبانی استارت بزنم؟

ببین منم متخصص این حوزه نیستم ولی به نظرم از پایتون شروع کن هم خیلی کاربردیه در همه زمینه ها هم قواعدش ساده تره میتونی زبانو یاد بگیری از اون به بعد هی تمرین کنی به تسلط برسی. بعد از اون هم جاوا همه جا یه اثری ازش هست ولی اون سخت تره برنامه نویسیو با پایتون یاد بگیر بعد برای جاوا فقط زبانشو لازم باشه یاد بگیری. اینکه چقدر طول می‌کشه یاد بگیری به خودت بستگی داره. قواعد زبان پایتون رو یه هفته ای میشه یاد گرفت ولی اصول برنامه نویسیو چند ماهی وقت میخوای به نظرم حداقل سه ماه تمرین میخواد تا به یه تسلط اولیه برسی. 

همه شون باید خوب بلد باشی، و جرات و اعتماد به نفس پروژه گرفتن داشته باشی، پول خوبی توی همه شون هست.

شما به کدوم بیشتر علاقه داری؟

چون علاقه نداشته باشی خیلی زود حوصله ات سر میره.

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس
همه شون باید خوب بلد باشی، و جرات و اعتماد به نفس پروژه گرفتن داشته باشی، پول خوبی توی همه شون هست. ...

راستش با هیچکدوم اشنایی ندارم ک بگم ب کدوم علاقه دارم ولی برنامه نویسی رو انتخاب کردم بنظرم پیشرفت بهتری داره نشبت ب بقیه.

راستش تو رشتم قراره مثلا برنامه نویسی دستگاه های پزشکی رو یاد بگیرم ولی دوست ندارم محدود شم به دستگاه های پزشکی

راستش با هیچکدوم اشنایی ندارم ک بگم ب کدوم علاقه دارم ولی برنامه نویسی رو انتخاب کردم بنظرم پیشرفت ب ...

پس پیش برو امیدوارم بهش علاقه داشته باشی چون شیرینه واقعا.😊

فقط توی برنامه نویسی، گستردگی رو اصلا درنظر نگیر، عمق خیلی خیلی مهمتره. و پولساز تره.

چون کلی زبان های برنامه نویسی داریم، اینطوری نیست که اگه شما همه اش رو بلد باشی خوب پول دربیاری، اینطوریه که همون یه دونه رو خیلی کامل و با تمام جزییات بلد باشی.

و مصاحبه ی مثلا جاوا میری، هرچی بپرسن بلد باشی.

جاوا از اپلیکیشن طراحی کردن شروع میشه تا کدنویسی حرفه ای و امنیتی بانک ها و مراکزی که امنیت مهمه.

هرچقدر حرفه ای تر پول بیشتری میدن.

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس