🛑نحوه مطالعه ریاضی🛑
ضعف پایه---»ریاضی یک درس پیوسته است کنکور یعنی از کلاس اول تا دوازدهم باید ابتدا مشکلات پایه رو برطرف کنیم.
⚫️مرحله اول---»اگر فیلم میبینیم باید در کلاس پویا باشیم جزوه نویس نباشیم باید نکاتو همراه فیلم یادداشت کنیم تستارو خودمون در کلاس حل کنیم و صفر تا صد فیلم رو به طور کامل متوجه بشیم.
⚪️مرحله دوم=بعد از دیدن فیلم«فردا یا اگر وقت شد همون روز»جزوه ای که فیلم دیدیم میخونیم و تست های جزوه رو بطور کامل حل میکنیم.
⚫️مرحله سوم=تمارین بنفش کتاب درسی و تمارین انتهای کتاب درسی رو حل میکنیم.
⚪️مرحله چهارم=تکالیف کلاس رو که دبیر میگه انجام میدیم«منبع اول رو به طور آموزشی میزنیم».
🛑وقتی تست غلط میزنیم👇🏾👇🏾
🟡یادگیری تست های غلط یا نزده--»هر سوالی که غلط زدیم باید پنج بار حل کنیم تا روی اون تیپ تست مسلط شویم.
⚪️بار اول--»بعد از خوندن پاسخنامه
⚫️بار دوم--»فردای تست زنی
⚪️بار سوم--»موقع تکرار بودجه بندی آزمون
⚫️بار چهارم--»موقع جمع بندی عید یاددی
⚪️بار پنجم--»موقع جمع بندی نزدیک به کنکور.
🛑تست زنی👇🏾👇🏾
نحوه تست زنی ریاضی---»منبع اول تست هاشو یدونه یدونه میزنیم.
منبع دوم جاهای رو که بلدیم ده تا ده تا میزنیم و در جاهای که مسلط نیستیم یدونه یدونه میزنیم
🟡«در درس های مسئله ای مانند ریاضی باید از آسون بریم به سخت»
🛑جزوه نویسی👇🏾👇🏾
جزوه اولیه=جزوه معلم
جزوع نهایی=خلاصه نویسی هر فصل+دفتر جدا برای نوشتن تیپ تست ها(از هر پنج یا ده تا یدونه رو مینویسیم)
«سوالات تیپ و نکته خاص را علامت دار میکنیم
درس های مسئله ای باید با تست مرور شود»
🟡برای بالا زدن در آزمون تمام وقت رو برای فصل که مرور میکنیم روی تست میگذاریم
«اگر وقت کردیم از سوالات حسابان رشته ریاضی استفاده میکنیم»
🛑نحوه مطالعه فیزیک🛑
ابزارفهمیدن فیزیک---»هرچیزی با چه چیزی نمایش داده میشهq=بارالکتریکی/واحد و تبدیل یکا/محاسبات عددی خوب.
🛑کسایی که درسنامه میخونن👇🏾👇🏾
⚪️مرحله اول---»ابتدا درسنامه رو به طور کامل میخونم.
⚫️مرحله دوم---»نکات داخل درسنامه زیرش خط میکشیم و نکات درسنامه رو کامل میخونیم میفهمیم و مثال هایی ک در درس نامه یا جزوه آومده اول زور میزنم خودم حل کنم به«صورت اوپن بوک»
⚪️مرحله سوم---»بعد از اینکه درسنامه رو خوندم متوجه شدم میرم تست های مربوط به اون قسمت رو به شکل آموزشی میزنم نکات داخل درسنامه رو حین تست زدن میزاریم جلومون و با اونا تست میزنیم.
⚫️مرحله چهارم---»در حین تست زدن سوالاتی که نتونستیم حل کنیم یا سوالاتی که ایده خوبی داشت تیپ تست رو مینویسم یا علامت دار میکنیم.