2777
2789
عنوان

تبم بالا رفته نمیدونم چکار کنم

77 بازدید | 12 پست

تقریبا چهار روزی میشه آنفولانزای وحشتناکی گرفتم و مداوم استخون درد و معده درد و سردرد دارم و بی اشتها شدم. از روز دوم تب کردم و با اینکه دکتر رفتم دوبار و دارو میخورم تبم قطع نمیشه فقط کم میشه ولی شب به ۴۱ میرسه و به شدت عرق سرد میکنم جوری که لباسام میچسبه بهم،با پاشویه هم خوب نمیشه،چکار کنم؟!دیشب هذیون میگفتم تو خواب و اینجوری شدم الان از شدت گرما و تب نمیتونم بخوابم حتی

دست و پاتو بشور

خیار بخور

آب سیب

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیاف دیکلوفناک. شوهر منم بد مریض وقتی مریض میشه بد میفته تب میکنه بهش شیاف دیکلوفناک میدم

اینقدر خوبه؟منم خیلی بدمریضم خیلیم بدنم ضعیفه ولی از شیاف خیلی ميترسم 

اینقدر خوبه؟منم خیلی بدمریضم خیلیم بدنم ضعیفه ولی از شیاف خیلی ميترسم 

وقتی تب داری، یه حوله رو بشور و تا کن بذار رو پیشونیت. تبو میکشه پایین.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

آره ولی از شیاف خیلی میترسم ، من از آمپولم میترسم ولی تا الان ۵ تا زدم ولی از شیاف خیلیی میترسم

اگه باردار نیستی بذار سریع خوب میشی

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۰۸_۰۲۱۱۳۷۲۲۱_67oe.mp4/

اینکارو کردم روی پیشونی و پاهام گذاشتم ولی نمیاد پایین

منم ۸ روز پیش همین حال بودم.

آب سیب و مایعات فراوان بخور ک ویروسو بشوره ببره

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

منم ۸ روز پیش همین حال بودم. آب سیب و مایعات فراوان بخور ک ویروسو بشوره ببره

با اینکه هرچی میخورم حالم بهم میخوره ولی آب میوه رو سعی میکنم بخورم حداقل با داروها