2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد

58 بازدید | 9 پست

سلام دوستیا من دخترم هفت ماهشه از اول پاییز تا الان سه بار سرماخورده😢هرسه بار هم خانواده شوهرم وشوهرم خودش بهش منتقل کردن دیگه خسته شدم بچم خیلی ضعیف شده همش داره چرک خشک کن میخوره شوهر نفهمم همش بوس تو لب بچم میکنه هر چی هم بهش میگم هیچی با خانواده شوهر همسایه ایم همش میان بوس وبغلش میکنن وقتیم سرما میخوره میگن سرد وگرم شده کسی بهش منتقل نکرده دیگه نمیدونم چیکار کنم از دستشون😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر که بردی به دکتر بگو به شوهرت جدی تذکر بده بگه به این خاطر مریض میشه و اینهمه سرماخوردگی خطر دار ...

بهش گفتم سری قبل دکتر گفت بستری خیلی حالش بد بود بستری نکردم  هی میگه باش دوباره بوسش میکنه

ما یه فامیل داریم.خانواده شوهرش ماچ ماچی بودن.بچه‌که به دنیا اوند از روز اول نزاشت کسی بوسش کنه.حتی دستشو.ناراحتم شدن باز براش مهم نبود.بچه حریم شخصی داره اصلاااا بوس کردن از لب درست نیست.جلوشون یبار وایسا.بگو دکتر گفته بوس باعث انتقال میکروبو ویروسه و اجازه نده کسی حتی دستشو بوس کنه.از شوهرت شروع کن اول.شاید واکنش نشون بدن اما به رو خودت نیار

بهش گفتم سری قبل دکتر گفت بستری خیلی حالش بد بود بستری نکردم  هی میگه باش دوباره بوسش میکنه

جلو خونوادش بگو تقصیر شوهرمه هرچی دکتر میگه من میگم گوش نمیده و باعث عذاب بچه میشه و کلی ازش گله کن دیگه به در میزنی دیوار هم میشنوه اونا هم میفهمن بوسش نمیکنن 

اللهم عجل لولیک الفرج 
ما یه فامیل داریم.خانواده شوهرش ماچ ماچی بودن.بچه‌که به دنیا اوند از روز اول نزاشت کسی بوسش کنه.حتی ...

خانواده شوهرش فهمیده بودن من خودم که باشم نمیزارم بوسش کنن شوهرم بعضی وقتا که من دارم اشپزی میکنم میبرتش پیش مامان باباش مطمئنم که بوسش میکنن شوهرم هم قایمکی بوس تو لبش میکنه بخدا من فقط یبار بوس لپ بچم کردم باورتون میشه 

خانواده شوهرش فهمیده بودن من خودم که باشم نمیزارم بوسش کنن شوهرم بعضی وقتا که من دارم اشپزی میکنم می ...

وقتی اونا قراره بیان همه کارتو جلو جلو انجام بده.و حتی تذکر بده