2777
2789
عنوان

میترسم بازم آسیب ببینم😭😭🥺

330 بازدید | 15 پست

تو این سه سال اخیر کلی سختی کشیدم

روز به روز افسرده تر وحالم بدتر شد

مشت مشت قرص میخوردم بازم خوب نمی‌شدم و...

خیلی اذیت شدم خیلی حساس تر شدم

حالا بخاطر حال روحیم میخوام برم دنبال علاقه ام..نمیخوام بازم سختی بکشم..

میخوام بلاگر بدون چهره بشم...کلی آموزش دیدم هزینه کردم..الان دقیقا دو ساله که من آموزش دارم میبینم ولی جرعت پیج زدن ندارم..چون میترسم..میترسم یکی یه چیز بگه بدتر داغون بشم..تو این سه سال خیلی ضعیف و حساس شدم..آدم به شدت درونگرا و گوشه گیری هم هستم که با ارتباط گرفتن مشکل دارم

حالا میخام پیج بزنم بدون چهره فعالیت کنم

خانوادم با چهره مشکل ندارن

من خودم بخاطر کمبود اعتماد به نفس نمیخام چهره بزارم چون نمیخام کسی بدونه من پیج زدم..چون یا مسخره میکنن یا...

به نظرتون این کارو بکنم؟

یا ممکنه اذیتم کنن بدتر حالم بد بشع؟

میخام از روزام بگم از روزای سختم از افسردگی و بیماریم از روزایی ک گذشت و من دوباره پاشدم..شاید یکی امید گرفت...

ولی با خودم میگم باز اگه آشنا یا فامیل کسی ببینه بهم وصله نچسبونن مسخره نکنن نگن قرصی و دیوونه

حالا آدمای زیادی هم من و نمیشناسنا بخاطر بیش از حد درون‌گرا بودنم..ولی بازم میترسم آسیب ببینم

یا موفق نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توکه انقدرروحیه حساسی داری به نظرم بلاگرنشو اذیت میشی چون بایدبپذیری که ممکنه یه سری آدماارت انتقادکنن وحتی ممکنه بیان فحشت بدن تحقیرت کننن مسخرت کنن مگراینکه قسمت کامنت گذاشتن روغیرفعال کنی اونم بازم شایدیه عده آدم مریض بیان پی ویت بایددیدتونسبت به این قضیه عوض کنی وحرف دیگران وغریبه برات مهم نباشه

ببین بلاگر بشی بخوای نخوای پشت سرت و تو روت حرف زیاد میزنن به جاش برو دنبال یه هنری یه شغلی یه حرفه ایی هم کسی باهات کاری نداره هم وقتی موفق شدی و شغل خودتو سر پا کردی همه کلی حمایتت میکنن

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻

تا وقتی از این حس و حال بیرون نیومدی پیج‌نزن، کلا کلمات منفی استفاده میکنی اصلا مثبت نگاه نمیکنی حتما تراپی برو 

مردم هم خیلی حال گوش دادن به غم و غصه هارو ندارن مطمئنا حرفای منفی میزنن پس اول باید قوی بشی برای بلاگر شدن حتما باید روحیه قوی داسته باشی

برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازه‌ی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
توتزکجامیدونی‌توچ‌زمینه ای میخوادفعالیت کنه😕

خودش نوشته شاید کسی امید بگیره حالا من ای لحاظ بدی نگفتم وقتی هنوز انقد اضطراب داره پیج زدن واسش خوب نیس دو نفرم میان چرت و پرت میگن بهش بدتر میشه حالش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫