اوکیو مدیر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 347 عنوان چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 23 پست تعداد رای : 4 نظرسنجی من چیکار کنم با این وضعیتی که الان دارم خود کشی کنم 1 25% ترو خدا یکی منو دل داری بده که اعصاب دارشته باشه 3 75% 1402/10/25 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچه_پایین_محله عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 554 کی هستن حالا ببخشید فضولی نباشه محمد ...برای همه بود...فکر نکنم بیشتر ازین یادت بیاد.. من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
اوکیو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 347 محمد ...برای همه بود...فکر نکنم بیشتر ازین یادت بیاد.. یعنی چی
بچه_پایین_محله عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 554 یعنی چی یکم بزن تو اخبار ببین امروز صبح کی اعدام شده ...اون موقع منظورم رو میفهمی عزیزم من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
اوکیو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 347 یکم بزن تو اخبار ببین امروز صبح کی اعدام شده ...اون موقع منظورم رو میفهمی عزیزم ببخشید من قبلنا خیلی اخبار نگاه میکردم به خاطر افسرده شدم دیگه نمیتونم نگاه کنم شرمندم خواهر
بچه_پایین_محله عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 554 ببخشید من قبلنا خیلی اخبار نگاه میکردم به خاطر افسرده شدم دیگه نمیتونم نگاه کنم شرمندم خواهر پس فراموشش کن..خواهر من هم نباید اخبار ببینه چون روحیه اش بهم میریزه من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
اوکیو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 347 پس فراموشش کن..خواهر من هم نباید اخبار ببینه چون روحیه اش بهم میریزه اره من خیلی افسرده شده بودم خداروشکر خوب شدم در حدی بود که می خواستم خود کشی کنم
بچه_پایین_محله عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 554 اره من خیلی افسرده شده بودم خداروشکر خوب شدم در حدی بود که می خواستم خود کشی کنم نه ..به این مورد فکر نکن...همیشه یه راهی هست ..وقتی طوفان میشه ...دو دقیقه بعدش بارون میاد .. من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
اوکیو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 347 نه ..به این مورد فکر نکن...همیشه یه راهی هست ..وقتی طوفان میشه ...دو دقیقه بعدش بارون میاد .. ممنون خدا خیرتون بده عزیزم شما بهم زندگی بخشیدی