2777
2789
عنوان

فروختن مو چقدر؟

312 بازدید | 13 پست

کاملا سالم بدون موخره زخیم و اینکه ۳۵ سانت

چقدر میشه قیمت بنظرتون

هدفی دارم که برایش سه ساله میجنگم ارزو میکنم هرکسی به دعا های من امین بگوید به بزرگترین خواسته اش برسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم ۴۵ سانته ولی دوبار رنگ شده اما رنگ تیره  تو ارایشگاه حرفش شد پرسیدم گفت باید ۵۰ سانت باشه و بدون رنگ موهای من رنگ داره ولی خیلی نرمو زخیمه.  ولی زیادم پگیر نشدم از کس دیگه بپریم ولی اون ارایشگره گفت ۲۰۰ فکر کنم میخواست گولم بزنه

مال منم ۴۵ سانته ولی دوبار رنگ شده اما رنگ تیره  تو ارایشگاه حرفش شد پرسیدم گفت باید ۵۰ سانت با ...

من نت سرچ کردم حتی ۳۰ هم میخرن البته بستگی به کیفیت مو داره حالا نمیدونم بزارم دیوار یا نه

هدفی دارم که برایش سه ساله میجنگم ارزو میکنم هرکسی به دعا های من امین بگوید به بزرگترین خواسته اش برسد
فک نکنم ۳۵بخرن بالای ۷۰سانت میخرن قیمت از۱تومن تا ۱۰تومن

عه چه حیف

مو رو فقط پنجاه به بالا میخرن...دختر من پارسال مرداد مپس ۴۵ سانت بود اول گفت نمیخرم بعد گفت چون موهاش بکره و اصلا هیچ رنگی نداره و بچس میخرم ...هفتصد تومن خرید ...بعدم گفت ما برای یه شرکتی می‌خریم برای پوستیژ...گفت برا اکستنشن کسی بخواد بخره اصلا زیر پنجاه نمیخره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
مو رو فقط پنجاه به بالا میخرن...دختر من پارسال مرداد مپس ۴۵ سانت بود اول گفت نمیخرم بعد گفت چون موها ...

شهر خودتون فروختین یا مجازی

شهر خودتون فروختین یا مجازی

نه اصفهانیم دو تا کوچه اونورترمون اتفاقی می‌خرید 

من میخواستم موهای دخترمو برا مدرسه کوتاه کنم یکی بهم گفت بفروش من اصلا نمیدونستم میخرن ...دیگه شانسی خریدن

امید آخرین چیزیست که میمیرد