bachezerang مدیر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 عنوان هرکس علائم بارداری داره بیاد اینجا ببینیم کی موفق میشه اخر | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 65 پست سلام به همگی دوستان کی علائم بارداری دارهچه علامتی دارید کی مشخص میشه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞 1402/10/25 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 شوهرم نمیخوادمتاسفانه تازه ازدواج کردی؟خیلی بده منم شوهرم نمیخواست جلوگیری طبیعی داشتم چهارسال الان یک ساله درحال اقدامم اما نمیشه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
armanamir عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 837 تازه ازدواج کردی؟ خیلی بده منم شوهرم نمیخواست جلوگیری طبیعی داشتم چهارسال الان یک ساله درحال ... نع عزیزم من شیش ساله ازدواج کردم ی پسر دارم چهارسال و هفت ماهشه خیلی نی نی دوست داره و تنهاس ولی شوهرم میگ هنو زوده
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 نع عزیزم من شیش ساله ازدواج کردم ی پسر دارم چهارسال و هفت ماهشه خیلی نی نی دوست داره و تنهاس ولی شوه ... خدا حفظش کنه اگرچه که به نظر من تفاوت سنی زیاد بین یچه خوب نیست ولی بازم خدارو شکر که نمیگه کلا نمیخواد میگه فعلا نه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
armanamir عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 837 خدا حفظش کنه اگرچه که به نظر من تفاوت سنی زیاد بین یچه خوب نیست ولی بازم خدارو شکر که نمیگه ک ... نع نمیگه میگ فعلا حرفش و نزن ولی خب دلم نمیخواد خیلی بینشون فاصله بیفتع
افسونگرجهنم عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 577 البته من خودم چون خیلی عجولم نمیتونم تحمل کنم خیلی درد دارم بنظرت مال حاملگیه اون زمانی كهفكر كردى ديگه نميتونى دوام بيارى رو يادته؟خب، تونستى و باز هم ميتونى..
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 نع نمیگه میگ فعلا حرفش و نزن ولی خب دلم نمیخواد خیلی بینشون فاصله بیفتع حق داری بخدا تلاش کن ایشالله موفق بشی🤭 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 خیلی درد دارم بنظرت مال حاملگیه زیر دلت؟نظر منو بخوای فردا صبح یه بی بی چک بزن خیالت راحت شه عزیزم خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 خیلی درد دارم بنظرت مال حاملگیه بی بی چک زدی؟ خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
افسونگرجهنم عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 577 بی بی چک زدی؟ اره صبحی زدم دوتا خط افتاد میخوام برم ازمایش 😁 اون زمانی كهفكر كردى ديگه نميتونى دوام بيارى رو يادته؟خب، تونستى و باز هم ميتونى..
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 اره صبحی زدم دوتا خط افتاد میخوام برم ازمایش 😁 وای عزیزم بهت تبریک میگمخیلی خوشحال شدمایشالا که بارداری خوبی داشته باشی خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 اره صبحی زدم دوتا خط افتاد میخوام برم ازمایش 😁 جواب ازمایش اومد بهم بگو خوشحال میشم🌹🌹🌹🌹 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
افسونگرجهنم عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 577 وای عزیزم بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ایشالا که بارداری خوبی داشته باشی مرسی عزیزدلم فدات اون زمانی كهفكر كردى ديگه نميتونى دوام بيارى رو يادته؟خب، تونستى و باز هم ميتونى..
swanil عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 148 عزیزم زیاد دنبال علایم نباش من ماه پیش تموم علایم رو داشتم هرچی که به ذهنت بیاد ولی آز و سونو منفی بود و دیدم کسایی رو که بدون علایم بودن و باردار:) دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 649 عزیزم زیاد دنبال علایم نباش من ماه پیش تموم علایم رو داشتم هرچی که به ذهنت بیاد ولی آز و سونو منفی ب ... اره راست میگی یکی دو روزه دیگه کلا بیخیال شدم حتی بی بی چک هم نخریدم دیگه گفتم اگه از موعدم گذشت اونم حداقل دوهفته بعد میرم امیدوارم بتونم همینطوری بی خیال بمونم خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞