2777
2789

سلام خانومای گل شبتون بخیر 

میخوام راهنمایی بگیرم تا ی وقت خدای نکرده بچگانه رفتار نکنم 

جاریم رو بچه ی قبلیش وقتی بهش شیر میداد جلو شوهرم سینه ش همیشه بیرون بودو باز بود ک من خیلی ناراحت میشدم ولی کاری از دستم برنمیومد اگه چیزی هم میگفتم حس میکردم خودمو مورد تمسخر خانواده شوهرم قرار دادم 

مادرشوهرو خواهرشوهرامم میدیدن اما انگار ن انگار ..

حالا برادرشوهرم ب قدری گیر میده به هممون و از نظر حجاب و ارایش میخواد همه رو تحت نظارت خودش قرار بده و جاریمم همیشه ی جوری رفتار میکنه ک بگه شوهر من حساسه رعایت کنین 

حتی مادرشوهرو خواهرشوهرامم عین چی بلانسبت میترسن ازش

من ی بار ک تو ماشین بودم مجبور شدم بچه مو شیر بدم چون خیلی گریه میکرد و من بهش شیر دادم و ب خدا سینمو کامل پوشوندم ولی برادرشوهرم کلی ناراحت شد ک چرا شیر دادم بچه رو ....

منم بهش گفتم والا خانوم خودت جلو شوهر من راحته باز من همه جامو پوشوندم 

برادرشوهرمم گفت مقصر داداشمه وقتی اون بیخیاله مقصر داداشمه ن کسی ...

حتی با رفتار زنش شوهر من شد مقصر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این حرفا برای گذشته س فقط گفتم ک ازشون شناخت داشته باشین 

حالا جاریم تازه زایمان کرده و مطمئنا جلو شوهرم رعایت نمیکنه 

لطفا با تجربه و سیاستتون کمکم کنید اون لحظه چ واکنشی نشون بدم 

چ طوری بهش تذکر بدم ک اینکارشو تکرار نکنه 

یا مثلا با تیکه و کنایه منظورمو برسونم 

یا اصلا ب روی خودم نیارم

چ حوصله ای داری بخدا خیلی رومخن

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اینجور مردا چون چشمای خودشون عین رادار می مونه بقیه رو هم مثل خودشون تصور می کنن و بقیه رو محدود می کنند از بقیه طلبکارن

نه شما و نه جاریتون اصلا کار بدی نکردین 

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈