2777
2789
عنوان

کیا رفتن استامبول

120 بازدید | 15 پست

بعد عید قرار ه بریم استامبول ::"محجبه ام اونجا بهم خوش میگذره؟؟؟یا اینکه پیجی رو میشناسین که از سفر به استامبول بگه اشناشم؟؟؟؟دفعه قبل نرفتم شوهرم با دوستاش رفت انتالیا 

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش گذشتن ربطی به حجاب نداره ترکیه محجبه زیاد هست اتفاقا اما هرکسی هرطور دوست داره لباس میپوشه نه مثل اینجا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوش گذشتن ربطی به حجاب نداره ترکیه محجبه زیاد هست اتفاقا اما هرکسی هرطور دوست داره لباس میپوشه نه مث ...

مثل دیسکو و اینا که نمیتونم برم؟میتونم؟

آره بابا معلومه که خوش میگذره اونا خودشون کلی محجبه دارن  کلی پیاده روی کن خرید کن کافه رستورا ...

شما رفتی؟؟میتونم دیسکو اینا برم؟؟؟واین که چه لباسایی بپوشم ؟

استانبول 

اره برو خوش بگذره بهت

جای قشنگیه 

جاهای دیدنی هم میبرن خوبه(با تور برین که میبرن) 

بستگی به سلیقتون جاهایی که دوست دارین میرین دیگه

ربطی به حجاب هم نداره اون جا با حجاب هم هست نگران نباش

دیسکو کلا بزن و برقص و نوشیدنیه نمی‌دونم راحت باشی یا نه 

من رفتم ولی چون معلم زبانشونم احساس مسافرت ندارم اونجا 😂

عزیزم والا مایی که اهل حجاب و محرم نامحرم و نماز روزه نیستیم هم اونجا دیسکو نمیریم حالا شما چه اصراری داری 😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

استانبول بله   

خوش میگذره چرا نگذره اونجا پر از محجبه هستش خب

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

محجبه هستین و میخواین دیسکو برین؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
مثل دیسکو و اینا که نمیتونم برم؟میتونم؟

نمیدونم ولی مشکلی نداره به نظرم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم والا مایی که اهل حجاب و محرم نامحرم و نماز روزه نیستیم هم اونجا دیسکو نمیریم حالا شما چه اصرار ...

اصرار ندارم شوهرم بره من بشینم تو هتل