2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز

191 بازدید | 21 پست

خیلی از این موضوع اذیت میشم همشون منفعت طلبن و شوهر من بیش از حد بها میده طوری شده ب جدایی فکر میکنم چون آرامش نمونده بینمون 

شما میتونید کنار بیاید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حد معتدل مشکلی ندارم!اگه سالن باشن دوستاش با خانومشون بیان برن یا شوهرم باهاشون در ماه ۲ ۳ بار بیرون بره و برای تفریحش و عوض شدن اوضاع حال روحیش و خستگی در رفتنش بخاطر محیط کار خیر مشکلی ندارم!ولی اینکه مثل شما میگی رفیق باز شدیدددددد باشه چرا میزنم دندوناش بریزه دهنش😃😃😃😃

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
تا حد معتدل مشکلی ندارم!اگه سالن باشن دوستاش با خانومشون بیان برن یا شوهرم باهاشون در ماه ۲ ۳ بار بی ...

تقریبا هرروز رفیقاش هستن حتی تا محل کارش میرن تو خونه همش زنگ میزنن بیرونیم زنگ میزنن مغزم نمی‌کشه 

باشگاه می‌ره با دوستاش بعد باشگاهم چند ساعت باهاشون بیرونه

خب چرا ازش نمیخوای که روزایی رو به خودش و شما اختصاص بده .

بگو نظرت چیه بریم‌فلان جا ... اگه کاری کنی کلی بهتون خوش بگذره

رفیق بازیش کمتر میشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نه واقعا مگر اینکه خدا یه کاری کنه با دوستاش دعواش بشه و رابطشون بهم بخوره

رابطشون بهم خورده بود دوستش عین کنه چسبیده اصلا جدی نمیگیره باز میاد تقصیر شوهر منم هست 

تا الان جز ضرر هیچی نداشتن

با هم در میایم بیرون بعد اینکه میایم خونه تماس میگیره دوباره با همن

میدونم‌چی‌میگی واقعا کلافه کنندست 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."