2777
2789
عنوان

زن داداشم با شوهرم خیلی گرم میگیره و رکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشا خودتو با این حرفا که اجتماعیه و گرم میگیره گول نزن

زن داداشت کرم داره

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
تهران هستید؟یادبودشون رفتید؟

نه متاسفانه خیلی دورم فقط تو یه تاپیکی خوندم به روحشون صلوات هدیه بدن یا خیرات به نیازمند برا خیلی ها جواب دادن منم صلوات هدیه دادم و قران نذر کردم برا شادی روحشون بخونم

با داداشم همش دعوا دارن با اینکه بچه کوجیک دارن. میترسم این باعث بشه دعواشون بالابگیره و...

عاها پس با شوهرش اختلاف داره چسبیده به شوهرِ تو که زندگی شمارم خراب کنه😑

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
با داداشم همش دعوا دارن با اینکه بچه کوجیک دارن. میترسم این باعث بشه دعواشون بالابگیره و...

دیگه باید یکی جمع وجورش کنه وچ کسی بهترازشوهرش در تعجبم فقط چطورخودش تاامروزرفتاراشودیده ودم نزده !

Dunyada olumden baskasi yalan
احسنت👍👍هدفش همینه

چقد مردم افعی شدن