2777
2789
عنوان

زن داداشم با شوهرم خیلی گرم میگیره و رکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 37 پست

توی گوشی شوهرت شمارشو بلاک کن 

بعد چند مدت چک کن اگ از بلاکی در اومد شک کن

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطش با تو چجوریع؟شاید عقده ایه میخاد لج تورو دربیاره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شما زنگ بزن و در مورد بلیط ازش سوال کن مثلا بگو برا چه روزی میخای بلیط رو

آره این خیلی خوبه اینطوری میفهمه که اون آقا همه چیزش رو با همسرش در میون میزاره و خودش همسر داره که پشت شوهرشه 

متوجهم عزیزم ما خانواده مقیدی هستیم اهل رعایت محرم و نامحرم و ایناییم واین بیشتر اعصابمو خورد میکته چون رفتاراشونو نمیتونم بزارم روی اینکه خب شاید اعتقاد ندارن به این مسائل

شوهرم سعی میکنه باهاش اجتماعی و خوب رفتار کنه ولی بیشتر کرم از طرف عروسمونه. بگید چیکار کنم خیلی اع ...

بعضی آدما فرکانس مثبتي دارن شاید شوهرت از اوناست که آدم کنارش حس راحتی داره نمیدونم چجور بگم 

شایدم واقعا حق با تو باشه و خانم کرم داره 

که البته من حس کردم فقط حس راحتی داره همین

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نمیشناسمش قضاوت نمیکنم اما دیدیم گاهی زن داداش ها برای اذیت خواهر شوهرها از این کارا میکنن و نیت شون خود شوهر طرف نیست بهش نظری ندارن اما مرضی تو دلشون دارن به نام آزار و حرص دادن.

اونو نمیتونی کاری بکنی.فقط همسرت میتونه حالشو جا بیاره.به همسرت جدی بگو اگه زنگ زد جوابشو نده.ده بارم زنگ زد جواب نده.تو مهمونی حرف زد شوخی کرد جوابشو نده و محلش نذار.خودت واکنش بدی بدتر میکنه به برادرتم نگی بهتره.فقط همسرت تحویلش نگیره که ناامید بشه از ادامه کارش

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

قضیه بودار و مشکوکه

صمیمی بودنم حدی داره از حد بگذره بده

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚