2777
2789

سلام 

مامانم ۵۳ سالشه تو سونوش ضخامت رحم زیاده نگرانم تو نت چیزای جالبی ننوشتن این سونو رو هم یه هفته مونده به موعد پریودش گرفته (یائسه نشده و پریوداشم منظمه )اصلا ی حالیم

عزیزم پام اسمیر که اوکیه و هیچ موردی گزارش نشده جز کمی التهاب که چیز خاصی نیست،سونو گرافی هم میوم گزارش شده که میوم خیلی خانم ها دارن و اگر مشکلی باشه نهایت عمل میکنن و برشون میدارن،مشکلی هم نداشته باشن همونجا می مونه و اتفاقی هم نمیفته

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
عزیزم پام اسمیر که اوکیه و هیچ موردی گزارش نشده جز کمی التهاب که چیز خاصی نیست،سونو گرافی هم میوم گز ...

درسته 

دکتر گفته بیا کورتاژ تشخیصی بیا انجام بدم ولی میترسه خودم نگرانم کورتاژ چرا 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته  دکتر گفته بیا کورتاژ تشخیصی بیا انجام بدم ولی میترسه خودم نگرانم کورتاژ چرا 😔😔

کورتاژ چیز خاصی نیست،اصلا مشکلش چی بوده که رفته پیگیر شده؟

اصلا نگران نباش نه سونو نه پاپ اسمیز چیز بدی نشون نمیده،استرس الکی به خودت نده

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
کورتاژ چیز خاصی نیست،اصلا مشکلش چی بوده که رفته پیگیر شده؟ اصلا نگران نباش نه سونو نه پاپ اسمیز چیز ...

مشکلی نداشت هر سال چکاپ میکنه خودشو اینبار گفت برم پاپ اسمیر و سونو هم بدم ببرم دکتر ببینه و اینکه چرا یائسه نمیشه

مشکلی نداشت هر سال چکاپ میکنه خودشو اینبار گفت برم پاپ اسمیر و سونو هم بدم ببرم دکتر ببینه و اینکه چ ...

چه اشکالی داره؟خانم های الان یائسگیشون افتاده عقب تر نسب به قدیما چون یائسگی با کیفیت زندگی رابطه مستقیم داره

چه اشکالی داره؟خانم های الان یائسگیشون افتاده عقب تر نسب به قدیما چون یائسگی با کیفیت زندگی رابطه مس ...

ن اشکالی نداره خودش،میگه خسته شدم دیگه از پریود شدن ،حالا سونوش  نگران کننده نیس که؟؟؟؟

ن اشکالی نداره خودش،میگه خسته شدم دیگه از پریود شدن ،حالا سونوش  نگران کننده نیس که؟؟؟؟

نه اصلا نگران نباش هیچ مساله خاصی تو سونوش نیست جز میوم که اصلا چیز خاص و خطرناکی نیست

نه اصلا نگران نباش هیچ مساله خاصی تو سونوش نیست جز میوم که اصلا چیز خاص و خطرناکی نیست

واقعا ممنونم 

امسال انقدر اطرافیانم دچار مریضی شدن که واقعا حالم خوب نبود خودمم خدا خواسته باردار شدم دیگه حال روحیم بدتر شده مرسی که بهم قوت قلب دادی

واقعا ممنونم  امسال انقدر اطرافیانم دچار مریضی شدن که واقعا حالم خوب نبود خودمم خدا خواسته بار ...

خواهش میکنم عزیزم،ان شاء الله به سلامتی فارغ میشین