2777
2789

دختر دارم دوست دارم پسر روهم تجربه کنم مخصوصا اینکه تو خانواده پسر دوستیم برام دعا کنید خدا بهم دوتا پسر بده از یه پسر بدم میده میدونم تک باشه لوس میشه

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اولمه دوست داشتم پسر باشه...چون نخواستم دیگ بچه دار شم اسم هم گذاشتم براش چون همه علائمم پسر بود...ولی دخمل شد😁 خداروشکر فقط سالمه...پسر خواستم چون ...بگذریم پسر دوستن...

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕

اسی ول کن جون مادرت بحث دختر و پسرُ. دوباره الان شروع میشه دعوا😐اول دعوا هم همشه یکی میگی دختر خوبه دختر داشتن لیاقت میخواد🙄

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

هردورو دوست دارم یدونه دختر دارم الان باردارم دوس دارم اینم پسر بشه از هر دو داشته باشم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

دوست داشتم بچه اولم دختر باشه ولی الان اولی بچم پسر شد دومی هم توراهه و پسره الان تصمیم اینه زیر نظر دکتر برم تا دوسه سال دیگ بتونم دختر بسارم و جنسم جور بشه 

خدایا شکرت🙏🏽

دوست داشتم دختر باشه

و الان باردارم و بچم دختره🐣

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

یه دختر دارم عاشق دخترم دوست داشام چهارتابچه داشته باشم ولی بااین شوهذی که من دارم نمیشه

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....