اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
نخون اگه ناراحت میشی برو تو تایپیک های خودت اینجا تایپیک منه
من نگفتم ناراحت میشم گفتم توی اینجور تاپیکها معمولا بحث میشه .با لحن صمیمانه گفتم اگر درست خونده باشی....طرز حرف زدنت اصلا درست نیست دوست عزیز.بدرود
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
[QUOTE=324675015]بحثش به تو ربطی نداره تو به فکره خودت باش [/QUOTEن واقعا با لحن شوخی و صمیمانه گفتم ولی متاسفم برات بخاطر رفتارت .ترجیح میدم بیشتر از این باهات هم کلام نشم چون فقط سطح ادبت رو به بقیه نشون میدی.قضاوت با دوستانی که تاپیک رو میخونن.
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.