2777
2789

تو یک هفته سه بار بردم دکتر خداروشکر تب و سرفش تا حدودی خوب شدهه ولی تازه دو روزه طفلکی اسهاله درمان خونگی پیش گرفتم نبات داغ . سیره و ماست ونعناع و کته بهش میدم با سیب زمینی ابپز و تخم مرغ 

موز و ابمیوه طبیعی سیب هم بهش میدم هنوز خوب نشده  پودر او ار اس هم میدم🥲🥲دیگه چیکار کنم ؟؟؟

اگه امروز خوب نشه دوباره ببرم دکتر یعنی ؟؟؟طفلکی دخترم انقدر دکتر بدم میترسه 

پیش دکتر خوب ببر 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت زینک سولفات ایرانی روزی ۳ بار بده 

پدی لاکت 

ویتامین آ سوراخ کن بده یکم روده هاش از حالت التهاب خارج بشه 

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
چندسالشه؟! خب سرم وصل میکنن یا قرص ضدتهوع میدن بهش درمانگاه بردی ؟! ببر مطب ازمایش بده خب گناه داره ...

سه سالشه دوبار مطب بردم یکبارم درمانگاه اون موقعه اسهال نبود  ازمایش خون و ادرارم داده خداروشکر خوب بود تبش برای  ویروس جدیدهس 

سرم وچهارتا امپول  خورده بچه انقدر سوزن سوزن شدهه دلم میسوزه براش دیگه نمیخوام دکتر ببرم با رسیدگی خونگی یعنی اسهالش خوب نمیشه ؟؟؟؟میترسه همش میگه مامان تورخدا منو دکتر نبر خوب شدم داروهاش رو به سختی بهش میدم بخوره دوست نداره

یعنی بچم مریض میشه غم دنیا رو دلم میاد 🥲دارم دق میکنم 

عزیزم درکت میکنم منم همینطورم 

پسر منم دیشب دکتر بوده

الهی ک هیچ بچه ای مریض نشه❤

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘