2777
2789
عنوان

اسپویل آقای ملکه اسپویل کاملاا

315 بازدید | 9 پست

حوصله ندارم تا ته ببینمش آخرش چی میشه بچه به دنیا میاد؟

مرده برمیگرده بدنه خودش؟

چه حسی داشت وقتی برگشت؟

روح خود ملکه کجا بود؟

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا حوصله هیچ فیلمی نداری برمیگرده روح ملکه تو جسم مرده بوده مرده برمیگرده میره کتابخونه کتابای ت ...

هعییی نمدانم 

عع چ جالبب

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

چ فیلیمه

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

منم تا جنگشو دیدم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

آقای ملکه فیلمیه که دیدنش قشنگتره یه معمانیست که حل بشه دیگه دیدنش نیارزه کلا کاراشون جالبه وخط داستان بخصوص اون ندیمه ی ملکه یافرهنگ لغات ملکه که امپراطورمینویستش جذابیتش برای موضوعش نیست برای خود فیلمنامه ست