2777
2789

من یه دندون عقلم با یه دندون که به عصب رسیده و به شدت نکروز شده رو باید بکشم ولی بخاطر مصرف والپروات سدیم دکتر گفت باید حداقل از سه روز قبل قطعش کنی چون خون ریزی و خیلی خیلی شدید می‌کنه 

مشکلی داره سه روز سر خود نخورم بعد بخورم ؟ یا حتما باید زنگ بزنم با دکترم هماهنگ کنم ؟ 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
منم باید بکشم از خونریزی میترسم  چون تا مرگ میرم

دندون معمولی باید بکشی یا دندون عقل ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقل جفتی هاشم تا عصب رفتن 

دندون عقل و نکشی میزنه‌همه دندونارو خراب می‌کنه بعد دندونیم که به عصب برسه و به موقع درمانش نکنی در نهایت یا مثل من نکروز میشه یا مثل اون یکی دندونم که سه سال پیش کشیدمش کیست می‌کنه که در هر صورت باید اونوقت بکشیش 

حالا این دندونم خوبه فقط نکروز شده دندون قبلیم به عصب رسیده بود بی توجهی کردم دیر رفتم دکتر یه کیست بزرگ زد که احتمال شکستن فکم و خیلی بالا برده بود باید با بیهوشی عملم میکردن حین عملم ممکن بود فکم بشکنه بخاطر کرونا هیچ دکتری حاضر نشد بیاد بیمارستان جراحی کنه دکتر خودم وسیله آورد تو مطب انجام داد 

دندون خیلییییییییی درد سره منم جنس دندونام اشغال 😭

من جفتیشو درست کردم  اما هرچی میخورم تا  حد مردن درد میکنه 😭

اوه اون حتما به عصب رسیده حتما دکتر برو شاید خدایی نکرده عفونتم کرده باشه 

نمیدونم کلی سرش وقت گذاشت درست کرد والا آنقدر درد میکنه نگو و نپرس

صد درصد به عصب رسیده یا نزدیک عصبه تورو خدا برو درستش کن تا مثل من نشدی وگرنه مجبور میشی بکشیش ، دومین باره این اتفاق داره برام میوفته