2777
2789
عنوان

اپی لیدی یا اپیلاسیون❓❔❓

1761 بازدید | 13 پست
سلام؛ من دائم اپیلاسیون میکنم ولی همسرم کادوی روز زن برام اپی لیدی و کلی لوازم ارایش خریده اونایی که هم اپی لیدی استفاده کردن و هم اپیلاسیون رفتن میشه بگین کدومش بهتره؟ بنظرم درد اپیلاسیون خیلی کمتره تا این😐 نظر شما چیه؟
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ازنتیجه اپی لیدی اصلا وابدا راضی نبودم
در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
منم ژیلتوترجیح میدم
در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
من سالهاست برای دستام تا آرنج و پاهام تا زانو، از اپیلیدی استفاده می کنم پاهام خیلی زیرپوستی و لکه ای شده اما برای دستم عالیه. سریع تا یه موی کوچولو درمیاد با اپیلیدی برش می دارم. اصلا هم دستم زیرپوستی نشده. زیر بغلم هم همینطور. تا یه دونه می بینم با اپیلیدی برش می دارم و اوکیه پام رو هم فکر کنم چون خودم خیلی دست دست می کنم اینجوری شده
من پشت لب و چانه م از اپیلیدی استفاده میکنم راضیم ولی پاهام و زیربغلم از موم استفاده میکنم
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
پس الکی این همه پول اپی لیدی داد وای اصلا از ادم نمیپرسه چی میخوای خودش میره کادو میخره😫
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊