2777
2789

بخدااا یکی از کشو های میز ارایشیم توش هس هرچقد میکشم‌هس😭نمیدونم‌چیکار کنم‌کلا کشو خالی کردم باز میان هیچ یک از کشوها نیس فقط این یکی هسسس پودر مورچه زدم‌کل خونه رو باز سگ‌جانن نمیمیرن😭کل روز درگیر این‌مورچه هاممم

چیکار‌کنممم از دستشون یه چی‌بگید

خانما با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم تو یه اتاقم نمیدونم از کجا میان تو اتاق اونا نیس فقط تو اتاق منههه همشششش تقصیر شوهرمه همون موقعه ایی ک باید تمیز میکردم‌نذاش گفت ولش کن گفتم پودر مورچه بیار اونم نیورد🤕به این روز افتادم نمیدونم‌چیکار کنم نزدیکه گریه کنم🥺رو فرشم راه میرن هعییییییی😭

با مورچه نمیشه درافتاد... 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تند تند باید جارو بکشی.اسپری مورچه کش هست سومریا دارن بزن همه جا بدون بو هست چندبار بزنی دیگه نمیان

😄عه مرسی نشنیده بودم اسمشو

هرروز جاروبرقی‌میکشم جارو دستی میکشم خسته شدم🤦‍♀️اتاق اصلا کثیف نمیکنم باز میانننن خدالعنتشون کننهههه🤦‍♀️

منم داشتم اتاقمون اولا باید رف مورچه هارو دنبال کنی رد و قشنک بگیری میرسی به لونه 

رسیدی به لونه پودر ارش رو با اب کم خمیر میکنی پر میکنی تو سرنگ بدون سوزن خلاصه با امپول کل خمیر رو پمپ میکنی در خونشون و روشم خمیر میزنی. و کامل میگیری

بعد دور تا دور فرق هارو پودر آرش ( همون پودر مورچه ما میگیم پودر ارش از قدیم اسمش مونده) میریزی و خونتون هم کاملل جارو برقی می‌کشی تموم شد 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...