2777
2789

بخدااا یکی از کشو های میز ارایشیم توش هس هرچقد میکشم‌هس😭نمیدونم‌چیکار کنم‌کلا کشو خالی کردم باز میان هیچ یک از کشوها نیس فقط این یکی هسسس پودر مورچه زدم‌کل خونه رو باز سگ‌جانن نمیمیرن😭کل روز درگیر این‌مورچه هاممم

چیکار‌کنممم از دستشون یه چی‌بگید

خانما با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم تو یه اتاقم نمیدونم از کجا میان تو اتاق اونا نیس فقط تو اتاق منههه همشششش تقصیر شوهرمه همون موقعه ایی ک باید تمیز میکردم‌نذاش گفت ولش کن گفتم پودر مورچه بیار اونم نیورد🤕به این روز افتادم نمیدونم‌چیکار کنم نزدیکه گریه کنم🥺رو فرشم راه میرن هعییییییی😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری کامن بزن ریشه‌کن میشن

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤