2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم بگم؟

309 بازدید | 16 پست

من باردارم بعد وقتی فهمیدن  به همسرم پیام دادن چندتاشونم تو مهمونی شوهرمو یه گوشه دیدن تبریک گفتن ولی به من هیچی نگفتن . به مادر شوهرم و پدرشوهرم بگم؟

البته دختر عمو همسرمم باردار شد خبرش پیچید ولی چون قهرم من و اون منم پیام ندادم اونم به من نداد .

چرا با من قهرن ولی با شوهرم نه ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اینکه حرص تورو دربیارن با تو قهرن با اون نه.ب پدر شوهر مادرشوهرت چی رو بگی؟اینکه بارداری؟اره بگو

نه اینکه جلوی من به همسرم تبریک گفتن ولی به من اصلا 

خب بعدش؟ قراره برن دعوا😅

نه ولی بفهمن چه ادمایین . اخه پدر شوهرم اینا رو شوهرم حساسن . بفهمن همسرم ناراحت شده حداقل انقدر سنگشون به سینه نمیزنن

منم باردارم و استراحت مطلق ،یه تبریک بهم نگفتن حالا شوهرم قیافه گرفته که بیا بریم خونشون آخه من با ...

خدا بهت صبر بده 

خدا بهت صبر بده 

دیشب ساعت یک شب میبینم شوهرم نیست

زنگ بهش زدم مشغول بود بعد جواب داد تو حیاط دارم با مادرم تلفنی حرف میزنم

آدم چی بگه به این جماعت،آخه تو مادری،ما رو تو این شرایط می‌ندازی به جون هم

خب عزیزم با تو قهرن دیگه مگه میشه به پسرشون یا برادرشون تبریک نگن ؟؟؟؟

نه با یه  دختر عمو ش قهرم با بقیه که خوبم بقیم با هام خوبن مادر و خواهر دختر عموش به من نگفتن 

دیشب ساعت یک شب میبینم شوهرم نیست زنگ بهش زدم مشغول بود بعد جواب داد تو حیاط دارم با مادرم تلفنی حر ...

واقعااااا