2777
2789

بگم که توخونه اصلا درس نمیخونه بهش تشر بزنه بگه درست ضعیف شده باید بیشتربخونی تا زرنگ بشی

واقعا پسرم خستم کرده اصلا گوش نمیده ب حرفم هرچی بلده ازمدرسه است توخونه هیچ وقت نمیزاره تکالیفشم بزور انجام میده

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر داره؟

من به معلمش میگم جریمه نوشتاریش کن چون پسرم از نوشتن متنفره بله اولش میاد گریه میکنه بعد میشینه مینویسه امسال خیلی بهتر سده باید به معلمش بگید مرتب چکش کنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

چرا درس خوندن رو برای بچه تبدیل به یه تنبیه میکنید؟ اگه توی کلاس می فهمه امتحانشو خوب میده چرا باید بشینه کار اضافی کنه؟

فقط به معلمش بگید تکالیفی که به همه میده رو ازش بخواد اگه انجام نداده ازش بپرسه چرا انجام نداده و مثلا تا آخر هفته وقت بده جبران کنه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!