2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا میمونه و پاک کردنش مکافاته اما کم رنگ و یکم پخش و بدجور میشه یعنی به تمیزی و پررنگی اولش نیست بستگی به جنس پوستت هرچند وقت باید ترمیمش کنی 

ببین بعضی خانمای سن بالا که قبلا تتو ابرو زدن  ابروشون چقدر بده انگار قرمز یا سبز،و یه جوریه طرح بدن هم همین میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چند وقت یه بار یا همون دفعه اول؟

هروقت خودت دیدی کم رنگه ببر

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کلا میمونه و پاک کردنش مکافاته اما کم رنگ و یکم پخش و بدجور میشه یعنی به تمیزی و پررنگی اولش نیست بس ...

اخه ابرو جنس موادش و پوستش فرق داره من نمیخام پاک بشه چون روی جای بخیه زدم

کلا میمونه و پاک کردنش مکافاته اما کم رنگ و یکم پخش و بدجور میشه یعنی به تمیزی و پررنگی اولش نیست بس ...

ببخشید نظر میدم ولی تتو بدنی که رنگش به آبی یا سبز بزنه یا پخش شدگی داشته باشه نشون دهنده اینه که آرتیستتون خوب نبوده وگرنه تتو نباید پخش و تغییر رنگ بده کمی کم رنگ میشه که عادیه چون یه لایه پوست زخم شده ترمیم میشه 

کاربر آقا
ببخشید نظر میدم ولی تتو بدنی که رنگش به آبی یا سبز بزنه یا پخش شدگی داشته باشه نشون دهنده اینه که آر ...

بله اینم هست 

البته من فقط از تتو برچسبی موقت اونم گاهی استفاده میکنم تتو ثابت دوست ندارم ولی لابد کیفیت مواد و مهارت مجری هم خیلی مهمه توماندگاری 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟