2777
2789
عنوان

ادمایی ک دستوری حرف میزنن

197 بازدید | 20 پست

چطور باید باهاشون برخورد کرد

یکی از دوستام میخواست یه کاری واسش انجام بدم منم قبول کردم. الان گفت چیشد گفتم سعی کردم نشد گفت خب اینکارو کن گفتم باشه گفت سریع

بدون هیچ لطفا یا چیز دیگه ایی 

انگار دارم وظیفمو انجام میدم

من زیادی حساس شدم یا این نوع حرف زدن واقعا بده؟

برخوردتون با اینجور ادما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همین‌طوریه؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

با ایموجی خنده بهش بگو زهرمار سریع 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

یه باشه میگم ک کارشو کلا انجام نمیدم.میگم هرکاری کردم نشد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
با ایموجی خنده بهش بگو زهرمار سریع 

بدون ایموجی بگی بهتره

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
ازین دوستا دارم کارو انجام میدم ولی نه اونجوری که میخواد چون واقعا زحمت داره منم بی کار نیستم

من اینکار واسم سخت نیست زحمت نداره فقط کافیه یه کم وقت بزارم

ولی از اینکه دستوری حرف میزنه متنفرم

وقتی من ازش یه کاری میخوام میگم اگه میتونی اینکارو انجام بده و ببخشید وقتتو میگیرم با اینکه میدونم میتونه انجامش بده نمیده و میپیچونه

اونقدر صمیمی نیستیم واسه همین اینطوری باهاش حرف میزنم 

دقیقا بر خلاف اون چیزی که میخواد عمل میکنم که بفهمه من منشی یا زیر دستش نیستم

مثلا اگه گفت سریع من تو کندترین حالت کار رو انجام میدم

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
من اینکار واسم سخت نیست زحمت نداره فقط کافیه یه کم وقت بزارم ولی از اینکه دستوری حرف میزنه متنفرم ...

اونقد صمیمی نیستی؟
من کسی که باهاش صمیمی نیستم اینجوری باهام حرف بزنه واقعا جوابشو میدم و به روش میارم
اون یه ذره احترام و فقط برای دوستای صمیمیم دارم
احترام بالاخره باید متقابل باشه.

برین بهش.اونم دوستت نیست یه ادم پر توقع و طلبکاره  تقصیر توام هستا!بدهکار بودنت باعث میشه این ...

اگه منظورت از بدهکار بودن همون چیزیه ک به ذهنم رسیده بدهکار نیستم صرفا اون میخواد یه کاری واسش انجام بدم و اون کارم اسونه ولی باید وقت بزارم 

اونم دستوری حرف میزنه انگار وظیفمه