2777
2789
عنوان

جوش نوزاد کسی تجربه داره بیاد لطفا

501 بازدید | 21 پست

روی  پیشونی و اطراف گوش که ب سمت گردن و یکمم زیر گلوش هست پسر 7ماهم جوش ریز قرمز زده چیکارکنم؟ 

دو روز پیش بیخودی تب کرد البته تب نهایتا 38درجه بیشتر نشد من احتمال دادم بخاطر دندون باشه چون خداروشکر مشکلی نداشت بعد دوروزم خوب شد 

ممکنه جوشا بخاطر تب باشه؟؟؟

منم پسرم اینحوری بود بردم دکتر ترسیدم گفت گرمی خورده یا کن خوردم تو شیرم رفته . یا عرق میکنه

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سُرخَک نیست اون جوشا؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بله بخاطر تب بدنش گرمی زده.بچه های من چن روز بعد تب کل بدنشون گرمی میزنه مخصوصا کمر و کف دست و پا

دست و پاهاش نزده 

همونجاهایی که گفتم فقط

نگران نباشم عزیزم پس؟

چند روزه خوب شدن بچه های شما؟

دست و پاهاش نزده  همونجاهایی که گفتم فقط نگران نباشم عزیزم پس؟ چند روزه خوب شدن بچه های شما؟

نه اصلا جای نگرانی نیست.این نشون میده که تب از بدنش خارج شده و فقط رو پوستش اثر گذاشته.خودش بعد چن روز خوب میشه

نمیدونم والا اخه واکسن که زده  اطرافیانم که همه سالمن  ازکجا بفهمم سرخکه عزیزم؟

واکسن سرخک ب نظرم 9 ماهگی میزنن اونم باعث میشه راحت تر. در بیاد 

نه ک کلا در نیاره

به مادر یا مادر همسرت نشون بده سرخک باشه میفهمن 

چون سرخک هم تب داره 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
نه اصلا جای نگرانی نیست.این نشون میده که تب از بدنش خارج شده و فقط رو پوستش اثر گذاشته.خودش بعد چن ر ...

من شوهرمم گفت بخاطر تبه 100درصد ولی خودم استرسیم سریع بهم میریزم

اخه اصلا 9ماهگی واکسن نداره عزیزم

شاید من یادم رفته نمیدونم  

شما از بزرگترا بپرس سرخک باشه حموم نباید بره انگار

چند روز طول کشید خوب بشه گلم؟

فقط یادم میاد چند وقتی بود بیست روز ده روز صورتشو میشستم خشک میکردم نمیزاشتم عرق رو صورتش بمونه خودم گرمی نخوردم اینا رفت 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ