2777
2789
عنوان

3تومن براخریدعیددوتابچه خیلی کم؟

281 بازدید | 26 پست

یکیش یه سالشه یکی 6وضع مالیمون اوکی ولی یکم توفشاریم چندوقته هم بازارنرفتم ازقیمتاخبرندارم نمدونم بس میشه یانه من همیشه نه خیلی گرون میخرم نه خیلی ارزون کیفیت خوب میخرم بنظرتون بس میشه یاخیلی کم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلوز شلوار میتونی براشون بگیری کفش نه

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

فک کنم بتونی بخری برا خواهر زادم ۶۰۰ تومن یه بلیز شلوار خیلی قشنگ اونروز مادرم گرفت یه سالشع

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

آره میشه... ولی به نظرم برای عیدسال بعد باید بعد تموم شدن عید و حدودا اردیبهشت اینا بری خرید

همه آف زدن

برای لباسای تابستون باید اول پاییز بری

و برای خرید نودی و اینا اول عید...

🤍🌱️ 

بستگی داره چی بخوای بخری و چه قیمتی من دیروز بازار بودم شلوار لی بچه از سبصد داشتن تا یه تومن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بازار هفتگی بری معمولا خیلئ مناسب میدن تا تو فروشگاه 

بازم ببین کدوم فروشگاه حراج میزنه بخر 

مبارک باشه ان شاالله

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بستگی به خریدت داره ولی بزرگه بیشتر تو چشمه هزینه بیشتری هم میبره لباسش

لباس قشنگ معمولی پیدا میشه

پیشاپیش مبارکشون باشه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.