2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیک هست؟ بلد نیستم چجوری لینک بزارم شما بلدی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11359764/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

تاپیکی که میخوای حذف کنیشو 

دستتو بزار روی عنوانش و نگه دار بعد گزینه هاش که اومدن بزن روی کپی ادرس لینک بعدم برو توی این تاپیکی که بهت دادم لینکو  paste  کن

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
کدوم تاپیک هست؟ بلد نیستم چجوری لینک بزارم شما بلدی؟

میری تو نی نی سایت من

بالا سمت چپ گوشی ات اونجا که عکست هست

بعد میاد تاپیک هایی که زدی 

میری رو عنوان تاپیکت و کپی اش میکنی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ممنون

امیدوارم متوجه شده باشین 

فک کنم خیلی بد توضیح دادم

اون تاپیکی رو که میخواهی حذف کنی دستت رو روش نگه میداری کپی میکنی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
راستش دقیق نفهمیدم حالا امتحان میکنم ایشالله که نتیجه میگیرم

ببین عزیزم اون تاپیکت که میخوای حذف کنیو انگشتتو بزار روی عنوانش و نگه دار  عنوان میشه این قسمت