2777
2789
عنوان

این جور چیزا علائم چیه

87 بازدید | 9 پست

من یمدته ۴یا۵سالی میشه قبلنا اینطوری نبودم میفهمم کی قراره فوت کنه به زودیا دقیق نمیتونم بگم ولی مثلا یه شخص به دلم میوفته که قراره فوت کنه تا دوسه ماه دیگه

اوایل حس میکردم الکیه و چندین مورد و مخصوصا تو نزدیکا میتونم بگم که کی قراره بمیره و من چندین مدت بهم میریزم و به هیچکسم نمیتونم بگمم

من این حسمو به کسی نگفتم چون بگم میگن دیونس😐

ویا هرکیو ببینم واقعا خوب میفهمم چه شخصیتی داره حتی باورتون میشه قیافش واسم تغییر می‌کنه 

به این جور چیزا چی میگن؟چشم سومم بازه؟چیکار کنم این حسم از بین بره خیلی آزارم میده من نمیخوامش

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
عزیزم ببین من کی میمیرم لازم دارم

خخخخخخخخ

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین من کی میمیرم لازم دارم

😐😐😑

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

بچه ها حس ششم و این چرت و پرتا نیستم که 

کسیو نشناسم هیچ حسی نمی‌گیرم باید طرف و بشناسم یا یبار دیده باشم رمال نیستم که از من زمان مرگ می‌پرسین😐😑

با روانشناس درمیون بزار و به خودت نگو دیوونه  ممکنه فقط یه اختلال باشه نیاز باشه خودش ارجاع می ...

نمیگم به خودم دیونه میگم اگه به کسی اینارو بگم بهم میگه دیونه مشکلی ندارم من این چیزیم که حس میکنم بعد دوماه میبینم درست دراومده

نمیگم به خودم دیونه میگم اگه به کسی اینارو بگم بهم میگه دیونه مش کلی ندارم من این چیزیم که حس میکنم ...

منظور منم همونه میگم حس نکن از نظر بقیه دیوونه ای،چیزایی که میبینی ممکنه وسواس،توهم یا هرچیز دیگه ای باشه،فقط حتما به دکترت بگو