2777
2789

بچه دو سالم ۴ روزه تب داره و از درد گوش فقط داره گریه میکنه هر ۴ ساعت دارم استامینوفن میدم. انتی بیوتیکم میدم حدودا ۴ تاامپولم زده.....روشای سنتیم امتحان کردم خوب نمیشه ک نمیشه بخدا ۴ روزه نه بچه خواب و خوراک داره ن من😭میشه راهنماییم کنید

جورابش آغشته به سرکه کن و بپوش پاش ،

مال دندونشه ؟ یا ویروسه؟

عزیزم خدا کمکت کنه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر حموم از سینه به پایینش رو بشینه تو لگن آب ولرم ولی بالای سینه و سرش آب نریزه

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 

سلام

دعای نور حضرت زهرا سلام الله علیها رو دانلود کن بزار بالاسرش بخونه خودتم بخون براش

حناوسرکه خمیرکن نیم ساعت بزار کف پاش

باعرق بیدوکاسنی بدنشو بشور و هم بده بخوره

اب خیار رو کبد واولین مهره ستون فقرات پشت گردنش ماساژ بده

ملاجشو روغن بادام شیرین بزن

1ق پودرگل ختمی بریزتو ابجوش نیم ساعت بمونه بعدباجوراب صاف کن لعابش مثل ژله میشه بمال به شکم وکبد وپشت گردنش بچهای من بااین تبشون میره

رنده پیاز کف پا وروی شکم

روغن بنفشه زیتونی تو بینی وبنفشه کنجدی رو پیشونی

آب سیب مرتب بده

ابنمک وسرکه سیب طبیعی برا پاشویه

دمنوش عناب وختمی

حوله داغ کن رو گوشش بزار

41 حمد هدیه ب حضرت زهرا ب آب بخون بده بخوره 

دعای نور حضرت زهرا رو هم بخون 

آن تی بیوتیک دادی؟؟

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

براعفونت 1ق مرباخوری عسل و7عدد سیاهدونه هر4ساعت 

دود عنبرنسارا عالیه، گوش درد بچهای من باهاش فوری خوب میشه

یه قطره روغن زیتون گرم میکنم میریزم تو گوششون اینم خوبه

روغن سداب طب اسلامی

حوله داغ کن رو گوشش بزار 41 حمد هدیه ب حضرت زهرا ب آب بخون بده بخوره  دعای نور حضرت زهرا رو ه ...

مرسی گلم😔😔😔چشممم

آزیترومایسین هر ۱۲ ساعت میذم اما انکار نه انگار اروم نمیشه😭😭😭😭 ۴ تاامپول تو سرم زدن بهش جواب نداده

[QUOTE=324609994]مرسی گلم😔😔😔چشممم آزیترومایسین هر ۱۲ ساعت میذم اما انکار نه انگار اروم نمیشه😭😭😭

انشالله بهتر میشه نگران نباش😔😔😔

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

سلام دعای نور حضرت زهرا سلام الله علیها رو دانلود کن بزار بالاسرش بخونه خودتم بخون براش حناوسرکه خ ...

ممنونم گلممم مرسی از تایپت😔😔😔 برا درد گوشش چیکار کنم😭😭😭😔؟؟؟؟

مرسی گلم😔😔😔چشممم آزیترومایسین هر ۱۲ ساعت میذم اما انکار نه انگار اروم نمیشه😭😭😭😭 ۴ تاامپول تو ...

خوب نشده پس دکترش عوض کن

اگر همیشه تو مریضی آزیترو میخوره باید اینبار انتی بیوتیک دیگه بخوره

چند دوره پشت سر هم اثر گذاریش کم میشه

ببر دکتر دیگه

سفکسیم با میترانیدازول میدن برای گوش

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒