2777
2789
اصلا از خانوادش پیشش بد نگو.غیرمستقیم دورش کن دم به دیقه گریه نکن اول اسمش همیشه و هرجا آقا بذار

چجوری غیر مستقیم دورش کنیم؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی به اندازه ی اخلاق خوب ادجو جذب نمیکنه

تو بهترین لباس رو هم بپوش بهترین روشهای عشوه و بهترین ارایش اما تیکه بنداز یا بد اخلاق یا نیش و کنایه و اخلاقای بد، هیچ جوره جذب نمیشه اما بالعکس اخلاق خوب ادمو بدجور شیفته و جذب میکنه

1403/5/22مردم
اگه بخوادت بخدا هیچ کاری هم نکنی عاشقته   ربطی ب هیچ چیزی نداره

منم قبول دارم اگه مرد خوب باشه زن مرض نداره بداخلاقی کنه در مقابل خانواده بد مرد بد چگونه باید خوب بود چرا باید سیاست پیشه کرد

وا خواهر من از اون حرفا بودا یعنی شمام همینجوری بدون کاری بدون حرفی عاشق کسی میشی؟

عزیزم شوهرت خوبه بهش تمایل داری که عشق بورزی بهش اما در مقابل کارها و اذییتهای شوهر بد نمیشه با خوشرویی برخورد کرد

اگه تو دل بره و عاشقش بشه اره 

مردا همشون خائنن شما انجاینامم باشی اونا یه مدت باهات خوشن و میرن سراغ بعدی ذات تنوع طلبی دارن نمیتونن چشمشون دنبال عکس شما فیتنس کن خودتو هرجوری که میخوای بکن باز مردا دنبال دخترای دیگن چون ذاتن هرزن نمیتونن جنبه موندن به پای کسیو ندارن و مرد و زن زنام تا تغی ب توقی میخوره دنبال مردای پولدارن که تیغ بزنن جامعه خرابه خراب