2777
2789
عنوان

چند روزه فهمیدم همکارم مورد داره

288 بازدید | 14 پست

یعنی مورد منکراتی داره شدیداً

از اون آدمای همه جا برو و عامل انتقال هزارتا کوفت و زهرماره 

راستی مرد هست

من نمیدونستم و کلی با این چندنفر تعریف میکردیم. حالاا فهمیدم مثل اینکه این چندتا بلهه....

چطوری رفتار کنم که هم گرم نگیرم هم معلوم نشه فهمیدم🥴🤕

در حد سلام علیک معمولی و روتین

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادی باش، سلام خداحافظ، 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

سرت تو کار خودت باشه چون به شما ربطی نداره

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
در حد سلام علیک معمولی و روتین

ی چنباری دیدمت 

نمیدونم چرا از مروفایلت میترسم🥲🤣

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

مثل قبل رفتار کنید و هرگز هیچ پیام تماس غیر کاری از طرف ایشون چه از طریق حضوری چه تلفنی جواب ندید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
نگرفتم مطلبو

فهمینم آدم کثیفیه

روابط خارج از عرف زیادی داره

منه از همه جا بی‌خبر هم مثل همه دوستان و همکارها خب پیش می‌اومد که تعریف کنیم و بخندیم

چطور رفتار کنم که هم بکشم عقب و فاصله بگیرم که توهم برنداره و با دید کثیف نگاه نکنه و هم ضایع نباشه

ی چنباری دیدمت  نمیدونم چرا از مروفایلت میترسم🥲🤣

نترس بابا یه چشم سادست 👁️👁️

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نترس بابا یه چشم سادست 👁️👁️

باشه

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

فهمینم آدم کثیفیه روابط خارج از عرف زیادی داره منه از همه جا بی‌خبر هم مثل همه دوستان و همکارها خب ...

سلام علیک داشته باش. اولا برو تو گوشی یا تماس تلفنی و... خودت رو سرگرم نشون بده. یک دفعه بی خیال بشی شاید تو چشم بشی

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست