2777
2789
عنوان

داداش رفیقم خیلی خوبههههه

416 بازدید | 22 پست

من ندیدمش موقعیت اجتماعی شغلی 

ویژگی های اخلاقی رفتاری هرچی که ابجیش از داداشش میگه دقیقا عین معیار های من واسه مرد آیندمه 

خانوادش تفکر های عقیدتی کلی شون باهامون یکیه همه چیش خیلی خوبه کاش ابجیش منو معرفی کنه بیاند خواستگاری اوف 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس جلو خواهرش خیلی دوست داشتنی باش 

هم اتاقی دانشگاهه ههههه 

میبینه ضعف هامو 

حالا سعی میکنم اوکی تر باشم 

درچه حد صمیمی هستین؟اگه شرایطشو داری زود به زود جلو چشمش ظاهر شو،حالا برو خونه دوستت،هرجوری که شرایط ...

آها آره باید همین کارو کنم میدونی بديش اینکه رقیق خیلی صمیمی توی دانشگاهیم خونشون خیلی فاصله داره باخونمون تقریبا 4ساعت اینا 

شرایطشو ندارم برم خونشون

هم اتاقی دانشگاهه ههههه  میبینه ضعف هامو  حالا سعی میکنم اوکی تر باشم

هم اتاقیام دوتاشون ازم خاستگاری کردن برا داداشاشون ولی من خودم نخواستم سعی کن یا دختره خیلی راحت باشی و فاب ،بهونه جور کن عکسشو ببینی یا حرفشو پیش بکشی ازدواج و خاستگار و اینا

حداقل عمسشو ببنس شاید خوشت نیومد

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

آها آره باید همین کارو کنم میدونی بديش اینکه رقیق خیلی صمیمی توی دانشگاهیم خونشون خیلی فاصله داره با ...

ببین اگه خانوادتون اوکین ازونایی هستین که میتونین برین مسافرت و اینا و یا دوستتم ازین طور خانواده داره،،اتفاقااا خییلی خوبه،مثلا امتحاناتون که تموم شد میتونی با دختره یه روز برگردی شهرشون و حالا به عنوان تفریح 

ببین اگه خانوادتون اوکین ازونایی هستین که میتونین برین مسافرت و اینا و یا دوستتم ازین طور خانواده دا ...

آره خوبه بد نیست ببینم چی میشه ولی معمولا خانواده همکاری نمیکنه اما تلاشمو میکنم ببینم چی میشه

هم اتاقیام دوتاشون ازم خاستگاری کردن برا داداشاشون ولی من خودم نخواستم سعی کن یا دختره خیلی راحت باش ...

من حرف ازدواج رو بکشم وسط؟ 

خیلی ضایع نیست؟ 

من حرف ازدواج رو بکشم وسط؟  خیلی ضایع نیست؟

نههههه،منظورم صمیمت در حد اینه ک در مورد خاستگار و ازدواجت و..بحرفی،رسمی نباشی با دختره 

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام