2777
2789
عنوان

تولدمه، شوهرم حتی تبریک نگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 80 پست
دیروز و امروز خانوادم، همکارا و دوستام کلی سورپرایز کردن و تولد گرفتن برام،  شوهرم همشو دید، &n ...

توی شرایط مشابه بودم و هستم و خیییلی دوست داشتم بتونم این روش شمارو سرشون پیاده کنم ولی متاسفانه همیشه موقع اجرا شل میشم میگم ول کن واگذار کن،والبته اونا پرروتر میشن. 

وقتی یادم میاد خانواده همسرم اختلاف انداختن وسط زندگیمون وازون طرف مادرشوهرم جای بزرگی کردن اومد گفت بهتره جدا بشید ! و کارمون تا دادگاه و پای طلاق هم کشید از خودم بدم میاد که جوابشون رو ندادم ،واقعا دوست داشتم مثل شما میبودم باهاشون.

افرین بهت.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
توی شرایط مشابه بودم و هستم و خیییلی دوست داشتم بتونم این روش شمارو سرشون پیاده کنم ولی متاسفانه همی ...

نمیدونم چرا اینقدر بدی میکنن و از عاقبتش نمیترسن، بخدا من خیلی عذاب کشیدم از دستشون با کارهای ناحقی که کردن ولی بازم دوست نداشتم و ندارم کش پیدا کنه.. اما آدم تا یه جایی میتونه تحمل کنه، بعدش میگه تا کجا سکوت کنم و بریزم تو دلم، آخرش که مقصر من میشم پس بهتره لااقل مثل خودشون رفتار کنم دلم نسوزه!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از کار خودم پشیمون نیستم، چون ۱۰ سال سکوت کردم و فکر کردن وظیفمه، تازه هرروز گستاخ تر شدن، از شوه ...

دیگه اینطوریه شوهرت 

بپذیر و خودت از خودت دفاع کن 

انشالله اونم متوجه اشتباهش میشه

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
میدونید این حرفها زمانی که توی موقعیت طرف نباشید راحته گفتنش، ولی فکر کن ۲۶ سالگی وارد یه خانواده بش ...

من از همون اول هر چیزی گفتم با توجه به ماه و روز تولدت بود عزیزم.

چون با توجه به ماه و روز تولد افراد، یه چیزایی درباره ی شخصیت و ذات آدمها متوجه میشم.

مثلا اینکه تو یک دخدر دانا و پاک و با گذشت و حتی قانع هستی  ذاتا شوخ با مزه ای و بابت کارهایی که انجام میدی گاها درگیری فکری پیدا میکنی البته خودت هم عذاب وجدان میگیری و همین وجدان خیلی وقت ها نجاتت میده از اینکه بخوای با کسی بد تا کنی،منتهی اشکالت اینه که زیاد عاقل و با سیاست نیستی، حافظه ی خوبی داری و زود رنجی و کاش از این هوش و حافظه ی خوبت برای نگه داشتن خطاها و اشتباهات دیگران استفاده نکنی و یاد بگیری آدمارو ببخشی، حالا من روز و ماه تولد شوهرت رو نمیدونم ولی حتما اون هم توانش رو نداشته اوضاع رو خوب مدیریت کنه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

منم پارسال موقع تولدم به شدت با شوهرم قهر بودم بهم تبریک نگفت اما بعدش که آشتی کردیم برام کادو خرید. منم موقع تولدش همین کار را کردم بهش تبریک نگفتم ی ماه بعد براش کادو خریدم تازه تولد مادرش را هم با تاخیر تبریک گفتمممم  

من از همون اول هر چیزی گفتم با توجه به ماه و روز تولدت بود عزیزم. چون با توجه به ماه و روز تولد افر ...

مرسی عزیزم واقعا خیلی چیزهایی که گفتی درسته، من خیلی صبور و قانعم، خیلی حواسم هست کسی از دستم ناراحت نشه ولی در مقابل شدیدا کینه ای هستم و نمیتونم تحمل کنم در جواب صبر و احترامم توهین بشنوم، جواب نمیدم تا شرایط بدتر نشه ولی کینه میکنم و نمیتونم ببخشم، البته در صورتی که ازم دلجویی یا عذرخواهی بشه کنار میام حتی اگه نتونم فراموش کنم ولی خانواده شوهرم در جواب همه بدیها، کوتاهی و توهیناشون دلجویی که نکردن هیچ تازه منو مقصر دونستن که چرا قهر کردم، بی خیال نشدم و اجازه ندادم بیشتر توهین کنن ..سیاست اصلا ندارم چون میگم چرا آدمها خودشون شعور نداشته باشن که لازم باشه با سیاست گولشون بزنیم؟؟شوهرم اسفند هست، واقعا مدیریت بدی داشت تو رابطه من و خانوادش، حتی میشه گفت ۷۰ درصد مشکلات بین ما تقصیر شوهرم هست که حرفها رو بیندو طرف رد و بدل کرد و اینجاد نفرت کرد

منم پارسال موقع تولدم به شدت با شوهرم قهر بودم بهم تبریک نگفت اما بعدش که آشتی کردیم برام کادو خرید. ...

الان صبح بهم پیام داد، منم فقط تشکر کردم، سر تولدش جبران میکنم، می خواستم تولد بگیرم براش ولی یه تبریک ساده بسشه😁😁

الان صبح بهم پیام داد، منم فقط تشکر کردم، سر تولدش جبران میکنم، می خواستم تولد بگیرم براش ولی یه تبر ...

آفرین بعضی ها معنی چوبکاری یا جواب بدی را با خوبی دادن را متوجه نمیشن. بهترین کار مقابله به مثل در کمال آرامش و خونسردیه

آفرین بعضی ها معنی چوبکاری یا جواب بدی را با خوبی دادن را متوجه نمیشن. بهترین کار مقابله به مثل در ک ...

دقیقا شوهر من خودش اهل تلافی هست و اگه چوبکاریش کنم اصلا متوجه نمیشه و فکر میکنه چون خوبه هواشو دارم، یه بار توی نامزدی تولدم قهر بودیم بعدش هم جبران نکرد، من برای تولدش سنگ تمام گذاشتم و کادوی عالی و...بعدها اصلا به روی خودش نیاورد ...😡 

دقیقا شوهر من خودش اهل تلافی هست و اگه چوبکاریش کنم اصلا متوجه نمیشه و فکر میکنه چون خوبه هواشو دارم ...

چون شوهر منم این اخلاث را داره هم خودش هم مادرش منم اینکار رو کردم و خیلی هم خوب جواب داد.مثلا مادرش هر سال تولد منو سه چهار روز بعد تبریک می گفت و همیشه می گفت نمیدونم چرا همش یادم میره و چون تولد من اسفند هست کادو تولد و عیدی را یکی میکرد. منم امسال 17 روز بعد از تولدش وقتی به پسرش حسابی گله کرده بود بهش تبریک معمولی گفتم و گفتم وااای یادم نبود اصلا کادو هم نخریدم براش فقط ی کارت هدیه 6 ماه بعد بهش دادم

چون شوهر منم این اخلاث را داره هم خودش هم مادرش منم اینکار رو کردم و خیلی هم خوب جواب داد.مثلا مادرش ...

افرین کار درستی کردی،منم همین کار میکنم، واقعا اینکه خودشون یه کاری انجام نمیدن ولی از بقیه توقع دارن همیشه حواسشون باشه، کلا بعضی ها اگه خوبی کنی یا در مقابل بدیشون سکوت کنی شرمنده نمیشن هیچ تازه فکر میکنن چون آدم های خوب و با لیاقتی هستن این کار کردی!! 

۲۲ عزیزم، ممنون میشم یکم از خصوصیاتش و نحوه کنترلشون اگه میدونید بگید بهم، خیلی خوبیها داره ولی بدی ...

اولا اینکه تو خیلی دوستش داری ، وجود اون بهت آرامش میده و انگار که روحت رو زنده نگه میداره،خیلی بیشتر از اون میتونی از خود گذشتگی نشون بدی ، قدم هایی که براش بر میداری دل و جانی هست در صورتیکه اون گاهی اصلا تو باغ هم نیست 😄

شوهرت مرد با احساس و خوش بین و خوش قلبی هست و یکی از صفات خوب یا بدش فراموشکاریشه،شوهرت حافظه ی ضعیفی داره ، برای خطاهای دیگران و حتی خودش!  و کلا برای تمام مسائل،آرامشی که از لحاظ درونی داره بابت همینه که ذهنش خالی میشه و میتونه به هیچی فکر نکنه.

آدم تاثیر پذیری هست و همون موقع که باهاش صحبت میکنی گوش میده و بعد مدتی از یک گوش دیگه ش خارج میشه پس زیاد زحمت نصیحت کردن و حرف و حدیث گفتن رو نکش

چون باز بره بشینه پیش یک عده دیگه تحت تاثیر اونا قرار میگیره و باز تاثیر همون ها هم ماندنی نیست ...

میتونه تو کارهاش به قول معروف تیز و بُز باشه ولی دقتش کمه و دچار عدم تمرکز هست،مستعد این هست که از این شاخه به اون شاخه بپره... حالا اینارو بطور کلی یکم درباره ش گفتم اما درباره ی راه کارها ! 

اول اینکه از لحاظ گفتاری بیشتر روی خودت کار کن تا بتونی حرفهای قشنگ رو همون وقتی که موقعش هست بهش بگی،

چون اون رامِ زبان و محبت هست،با گلایه و نق زدن حالش رو بد نکن و حوصله ش رو سر نبر چون عملا فایده ای هم برات نداره جز اینکه اون فاصله بگیره و نا امید بشه و جای دیگه ای پناه ببره ...

سعی کن همون مدتیو که تو خونه و پیشت هست کاری کنی بهش خوش بگذره.

تو میخوای کاری کنی که انگار تو تمام دنیا کسی نیست و فقط شما دوتا تو یک جزیره دارید زندگی میکنید !

بله این خیلی قشنگه اما نه برای شوهرت چون اون حرف زدن رو دوست داره و همینطور معاشرت رو،پس برنامه برای معاشرت هاش بچین ولی با اونهاییکه به بودن باهاشون تمایل داره،

ببین عزیز دلم خداوند بیخود و بی جهت آدمهای مختلف با ذات های متفاوت رو کنار هم قرار نمیده،خودت دانایی میدونی دارم درباره ی چی صحبت میکنم،خدا شما دو نفر رو کنار هم گذاشت تا همو کامل کنید،وگرنه تا حالا حتما جدا شده بودید.یه جاهایی شوهرت باید برات الگویی باشه تا به تکامل برسی و یه جاهایی تو هستی که روی اون اثر میذاری برای اینکه آدم بهتری بشه!

اینطوری نیست که قرار باشه توپ تو زمین تو باشه خیلی وقت ها هم این تو هستی که باید روی کمال خودت فکر کنی و کاری کنی!