2777
2789
عنوان

تولدمه، شوهرم حتی تبریک نگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 80 پست

تولدت مبارک.

به نظرم اینایی که میگن چرا گفتی خودشون از اونان که پشت سر همه حرف میزنن و تازه اگه طرف بگه شاکی میشن. نمیگم حرف بردن و آوردن خوبه‌ها... ولی مشکل اصلی این نیست. شوهرتم اگه فکر میکنه حرفایی که زده شده بد بوده بره یقه مادرشو بگیره.

فقط به نظرم یه کم درایت داشته باش روز تولدت باهاش بحث نکن. حتی اونم تلاش کرد تو نذار.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

تولدت مبارک بانوی زیبا 

عزیزم منم فکر میکنم بهتر بود به اون واسطه چیزی نمیگفتی، ولی خب آدم وقتی تو یک موقعیت اینچنینی قرار میگیره و تجربه هم نداره یهو بدون فکر کار میکنه، این برات تجربه بشه تو چنین شرایطی میتونی بگی من با خانواده شوهرم مشکل خاصی ندارم الآنم کم رفت و آمد میکنم که احترام دو طرف حفظ بشه و دیگه بیشتر چیزی نگی چون فایده ای به حالت نداره

الآنم به همسرت میتونی بگی من اون لحظه که اون شخص واسطه بهم گفت چه حرفهای بدی پشت سرم گفتن واقعا به هم ریختم و واکنش کاملا طبیعیه هر شخصی تو چنین شرایطی دفاع از خودش هست، تو خودت هم تو چنین شرایطی همین کار و می‌کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفته بودم دیگه نمیخوام رفت و آمد کنن، دخترشون قبلا بهم فحاشی کرده بود، مادرش هم باعث شد تا پای طل ...

کار خوبی کردی، الانم غصه نخور برو واسه خودت یه کیک کوچیک درست کن یا بخر فردا عکسشم استوری کن واسه شوهرت تا حالش جا بیاد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خب اون بدبخت چ گناهی داشته ک گفتی پشت تو هم اینارو گفتن تو هم دست کمی از اونا. نداری

عزیزم مادرشوهرم از این خانم بدش میاد و همیشه به شوهرم میگفته زنت مثل این خانومه و مایه شره و ... شوهرم میومد با من دعوا که تو مثل فلانی همیشه شر درست میکنی،  حالا شر من چی بود؟چون خواهرش جایی که گناهی نداشتم بهم فحش داد باهاش قهر کردم و گفتم دیگه جایی که هست نمیام ،منم به اون خانم گفتم همیشه به شوهرم گفتن زنت مثل فلانی باعث دعوا میشه 

چرا این کارارو میکنی عزیزم؟! اینو بدون تمام مشکلات روحی و حال دپرس و افسرده بابت همین کینه توزی ها و ...

نمیتونم، تو کل عقد و نامزدی دائم دعوا درست کردن بین من و شوهرم، هیچ هزینه ای برامون نکردن حتی یه شاخه گل، دخترشون زنگ زد فحاشی کرد تا قهر کردم گفتن کینه ای، همه جا پشت سرم حرف زدن و خرابم کردن و...

خب جفت تون بدکاری کردین.  هم ایشون که برای شما حرف اورده هم شمایی که براش کم نذاشتین.  م ...

عزیزم ۱۰ سال سکوت کردم، نتیجه اش شد فحاشی خواهراش و دروغهای مادرش پشت سرم،  زندگیم تا پای طلاق رفت، دیگه هر کس یه صبری داره 

فعلا ب هم مشغول باشید چ واسطه بی درایتی.چرا اومده حرف اورده و دو بهم زنی کرده شما هم اونو وزوندی ن ...

مادرشوهر من عادت داره همه جا پشت سر عروساش حرف بزنه و خودشو مظلوم جلوه بده، در واقع پشت سر همه حرف میزنه، من تو این ۱۰ سال هیچ کدومو انتقال ندادم ولی دیگه عصبی شدم از این همه بدجنسیش

نمیتونم، تو کل عقد و نامزدی دائم دعوا درست کردن بین من و شوهرم، هیچ هزینه ای برامون نکردن حتی یه شاخ ...

توقع عاملِ دلخوری و ناراحتی هست،چه توقعی داری؟! خودتو با بقیه مقایسه نکن اونارو در حد توان و شعور خودشون ببین و ازشون توقع کن،قهر و دلخوری و قطع ارتباط و .. این وسط فقط رابطه ی تو با شوهرت خراب و سرد میشه،آیا ارزشش رو داره؟!

نمیشه که سیب رو بخوای ولی بدون درختش بدست بیاری،شوهرت سیبه و خونواده ش هم تنه و ریشه ی اون سیب،میگی که اونا بهت بدی مردن ولی حتی تو خودت هم داری به خودت ظلم میکنی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
خب بنظر من کار خوبی کردی  تا کی طرف غیبت کنه و ما سکوت کنیم که فتنه نشه  کسی غیبت می‌کنه ...

من از کار خودم پشیمون نیستم، چون ۱۰ سال سکوت کردم و فکر کردن وظیفمه، تازه هرروز گستاخ تر شدن، از شوهرم ناراحتم که نمیگه کار مادرم اشتباه بود اون اول حرف زده پشت سرت، میگه تو چرا گفتی