2777
2789
عنوان

تولدمه، شوهرم حتی تبریک نگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من باید تحمل میکردم پشت سرم هر حرف دروغی بزنن و منو پیش همه خراب کنن و سکوت کنم!؟؟

خب اون بدبخت چ گناهی داشته ک گفتی پشت تو هم اینارو گفتن تو هم دست کمی از اونا. نداری

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

خب جفت تون بدکاری کردین. 

هم ایشون که برای شما حرف اورده هم شمایی که براش کم نذاشتین. 

مادرشوهره یه تیر پرت کرده سمتت،  بهت نخورده،  افتاده زمین،  چراایشون اون تیر رو اورده به قلبت زده؟! 

و همچنین درمورد شماهم صدق میکنه. 

مسابقه روکم کنی گذاشتی دختر خوب؟! 

یه کم سیاست داشته باش. 

اگه یه کم نرم تر برخورد میکردی،  الان کاسه کوزه ها سرت نمیشکست. 

اونم واسطه شده که بیاد میونه رو جور کنه،  عامل آشتی باشه نه عامل فتنه و تفرقه اندازی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

راست میگه اونیم که اومده واسطه  دشمنته

من گفته بودم دیگه نمیخوام رفت و آمد کنن، دخترشون قبلا بهم فحاشی کرده بود، مادرش هم باعث شد تا پای طلاق بریم و ۶ ماه خونه بابام بودم، بعد حتی نیومد جلو بین من و شوهرم آشتی بده یا کسی واسطه کنه برای زندگی ما ، تا باهم خوب شدیم برای عروسی دخترش واسطه فرستادن 

یعنی من باید تحمل میکردم پشت سرم هر حرف دروغی بزنن و منو پیش همه خراب کنن و سکوت کنم!؟؟

فعلا ب هم مشغول باشید

چ واسطه بی درایتی.چرا اومده حرف اورده و دو بهم زنی کرده

شما هم اونو وزوندی نه مادر شوهرت رو ک حرفاشو بش گفتی

کلا ادمایی ک حرف میبرم و میارن هیچی نمیشن

من گفته بودم دیگه نمیخوام رفت و آمد کنن، دخترشون قبلا بهم فحاشی کرده بود، مادرش هم باعث شد تا پای طل ...

در مورد همه اینا حق داری 

ولی قبول کن اون واسطه اشتی نبوده اومده که تو رو از خانواده شوهرت دور کنه

در مورد همه اینا حق داری  ولی قبول کن اون واسطه اشتی نبوده اومده که تو رو از خانواده شوهرت دور ...

و. موفق هم شده. 

خیلی سیاست داشتن یه جاهایی سخت میشه. 

بلد نباشیم،  کلاه مون رفته پس معرکه. 

ادعایی ندارم خودم،  ممکنه منم توهمچین موقعیتی باشم،  سوتی بدم.  ولی ذهن رو عادت بدیم کم کم،  تو مواقع بحران،  بهتر عمل میکنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد  نباید میگفتی  حالا با کل دنیا قطع ارتباط کن

قطع ارتباطیم، برام مهم نیست باهاشون ارتباط ندارم،مادرش پشت سر من همه جا حرف الکی زده، ولی ۱۰ سال سکوت کردم، اینبار خواستم مثل خوش رفتار کنم