2777
2789
عنوان

سن ازدواج به نظرتون چند خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست

بستگی به شخص داره.

من دوستم 17 سالگی ازدواج کرد و واقعا میتونست یک زندگی مدیریت کنه اما من با اینکه نامزد هستم خیلی کودکانه رفتار میکنم. حتی همین الان نوه ها پدری  چند سال پیش ازدواج کردن بچه هم دارن و واقعا موفق بودن.اما من ازدواج میکردم اون موقع سر سال همسر گرامی منو به خونه پدرم می فرستاد  

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینه که جامعه نگاه نمیکنه به عقل و فقط به فیزیک و سن اهمیت میده و من میخواستم ببینم جامعه الان ...

جامعه که ماشاءالله همه کودک دوست دارن 😐😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
از نوجوانی لذت ببره نه اینکه مسولیت یک زندگیرو بدوش بکشه به بلوغ فکری برسه بعید می دونم توی این سن ب ...

من خودم۱۵عقد کردم الان نامزدم مونده به عقل و هوش یکی رو میبینی۳۰سالگی ازدواج کرده اما زندگیش بده یکی هم میبینی۱۳سالگی ازدواج کرده زندگیش ازتون بهتره

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
مشکل اینه که جامعه نگاه نمیکنه به عقل و فقط به فیزیک و سن اهمیت میده و من میخواستم ببینم جامعه الان ...

اگه جامعه و افراد بگیریم، حتی اکثر پسرامون ترجیح میدن با دخترای کوچیک تر ازدواج کنند تا همسن و تفاوت سنی اندک.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
عالیه 😐

من خودم۱۵عقد کردم الان نامزدم مونده به عقل و هوش یکی رو میبینی۳۰سالگی ازدواج کرده اما زندگیش بده یکی هم میبینی۱۳سالگی ازدواج کرده زندگیش ازتون بهتره

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
من خودم۱۵عقد کردم الان نامزدم مونده به عقل و هوش یکی رو میبینی۳۰سالگی ازدواج کرده اما زندگیش بده یکی ...

آره واقعا نمیشه قضاوت کرد آدم با آدم فرق داره 

اما شرایط امروزه خیلی دخترای این سن اصلا اصلا آمادگی ندارن

آره واقعا نمیشه قضاوت کرد آدم با آدم فرق داره  اما شرایط امروزه خیلی دخترای این سن اصلا اصلا آ ...

میدونم اره شرایطش مونده گلم💚

به نظرم باید اول به یک سری از اهدافش برسه بعد به ازدواج فکر کنه مثلا درسش رو تا مقطع لیسانس یا فوق ...

اصلا باید دانشگاه بره با محیط اشنا بشه تو سری خور نباشه الان خواهرام رفتن دانشگاه و نه تنها خرجی  خودشون رو بلکه برا شوهرشون هم کار جور کرده و چند برابر شوهراشون در میارن با اینکه تو خونن ولی فک کنید که اگه زن ها هم مثل مردها قوی بشن جامعه قوی تر شده .

من خودم۱۵عقد کردم الان نامزدم مونده به عقل و هوش یکی رو میبینی۳۰سالگی ازدواج کرده اما زندگیش بده یکی ...

اشباهت هستش کودک همسری الان جبهه می گیرید ولی بعدا متوجه می شید ازدواج زود هنگام اصلا خوب نیست بلوغ فکری خیلی مهمه اونم بلوغ فکری توی سن بالای ۲۵ اتفاق می افته بیشتر 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
اشباهت هستش کودک همسری الان جبهه می گیرید ولی بعدا متوجه می شید ازدواج زود هنگام اصلا خوب نیست بلوغ ...

مونده شرایط چطوری باشه گفتم که میبینی طرف ۳۰سالشه اشتباه کرده طرف۱۳سالشه بهترین زندگی رو داره😄

سلام بستگی به مهارتهای اجتماعی و توانایی مالی و شرایط زندگی خانوادگیشون داره. بعضی از دختر خانمها ...

نادرسته چون توی خونه پدری محدود هستند فکر می کنند ازدواج کنند از محدودیت خارج می شوند به بلوغ فکری هنوز نرسیدن پس  

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان