2777
2789

میخواستم مستقیم برم بگم اما توپست قبلیم همه گفتن این کارو نکن. حالا چطوری غیر مستقیم بهش بفهمونم دوسش دلرم یا چطوری باهاش ارتباط،بگیرم و بش نزدیک بشم

کاری نکن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه دقیقا منم . چرا پشیمون شدی از گفتنش؟

تاپیک قبلیم رو بخون 

فقط پیام کاری میخواستم بدم در مورد یه چیزی الکی سوال بپرسم ولی خوب کلا این پسره هیچی رو جدی نمیگیره میترسم که سمتم نیاد

پسرا یه عده معدود ک شوتن کار ندارم ولی اکثرا از حرکاتت و رفتارت خوشون میفهمن مخصوصا اگ تابلو باشی

اگ ب روت نمیاره یا چیزی نمیگه شاید شرایطشو نداره یا نمیخاد اوکی شه باهات 

اینکه چجوری غیر مستقیم بگی رو بلد نیستم ولی میگم از روی رفتارت و اینا معلوم میشه 

یه بهانه ای پیجتو بده بهش خودش ریپلای میکنه

یکم محبت و توجه و اشوه

متم راهنمایی میکنید همکارم البته محل کارمون فرق میکنه اون ممکنه ۲ ماه دیگه کلا برع شهره دیگه پسره خوبیه ولی خوب با دخترا کلا گرم میگیره و اینکه با من خیلی خوبه