2777
2789

بچه ها چند روز پیش تو نی نی سایت میچرخیدم که یکی این کارو کرده بود امروز به سرم زد منم انجام بدم 

من موهامو تاحالا رنگ نکردم تار موهامم نازکه و خودش خرمایی امروز دوسه درجه روشن تر شد و کامل مشخصه خیلی خوشالممم چون از رنگ مو بدم میاد😍😍😍😍😍

دستورش

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره برای منم با بابونه روشن تر شده و حالت لایت هم رنگ افتاده توش 

خیلی ناز شدن رنگ موهام

موها خودم خرمایی تیره بودن 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
چای بابونرو دم میکنی  توش اب لیمو میریزی میزنی به موهات میشینی تو افتاب یا تو نور

بعد میشوری؟نسبت چای و ابلیمو چقد باشه 

چچل نشم😅

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
چای بابونرو دم میکنی  توش اب لیمو میریزی میزنی به موهات میشینی تو افتاب یا تو نور

اندازه هاش چقدر باشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

اسی ولی من آبلیمو اضافه نکردم 

آخه آبلیمو مو رو نازک و خشک و بدتر مستعد موخوره میکنه.

ولی بابونه تازه آبرسانی هم میکنه ی جورایی.

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
اره برای منم با بابونه روشن تر شده و حالت لایت هم رنگ افتاده توش  خیلی ناز شدن رنگ موهام موها ...

شمام با همین روش

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

چقدرنشستی